Güreş Tarihi Netleşti

Gerze’de düzenlenen 3.Geleneksel Gerze Güreşleri için Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı güreş tarihini açıkladı.

Güreş Tarihi Netleşti

  Osman Belovacıklı. ”29 ağustos 2014 Cuma günü, Esenler-Gerze ve Köyleri Derneği’nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsünü yapacağımız Yağlı Güreşlerde Gerzelimize layık olabilmek için Türkiye’de başarılı olmuş güreşçileri getirmeye çalışıyoruz. Amacımız, Yağlı Güreşlerde Karadeniz’in Kırkpınar’ı olmak. ”dedi.

  Esenler-Gerze ve Köyleri Derneği Başkanı Sadettin Kaplan’ın katkılarıyla gerçekleşecek güreşin Ağaları Ünal Şahin ve Kasım Tataroğlu olacak.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR..
HÜSEYİN BODUR.. - 10 yıl Önce

sayin başkan osman bey kardeşi̇m..basina yaptiğin açiklamada güreşleri̇n i̇patali̇ konusunda;;ağalaiği alan i̇hsan ereni̇n hi̇ç ödeme yapmöadiği konusunu i̇şlemi̇şti̇ni̇z..halbuki̇ kamuoyuna yanliş bi̇lgi̇ vermi̇şsi̇ni̇z...abi̇ği̇m i̇hsan eren si̇ze yaninda adi̇l yi̇ği̇t pehli̇van olduğu zamanda on beş bi̇n tl verebi̇li̇yorum, nasilsa seki̇z bi̇nn tl si̇ni̇de i̇stemi̇yorum di̇ye tahhüttde bulunmuştunuz...o tekli̇fi̇ hi̇çe sayarak sanki̇ hi̇ç para veri̇lmemi̇ş ve tekli̇f edi̇lmemei̇ş gi̇bi̇ kamuyounda bi̇r i̇maj ve yanliş anlaşilmaya mehal birakan bi̇r basin açiklamasi yapmişsiniz ..bunu ben daha yeni̇ öğrendi̇m..festi̇valde bi̇r saantci i̇çi̇n mi̇lyonlari esi̇rgemi̇yorsunuzda bi̇r ğağalik i̇çi̇n bi̇r ata sporu i̇çi̇n geri̇ kalan beş bi̇n tl ye geli̇nce yokkkkkkkkk, hayirr, olmaz di̇i̇yebi̇li̇yorsunuz..ata sporu ve ona gönül verenler veya ağaliği hedi̇ye almiş bi̇ri̇, bi̇r dostum dedi̇ği̇ni̇z ki̇şi̇ye karşi, tavrinizi anlamiş deği̇li̇m..peki̇ şi̇mdi̇ ağalik i̇şi̇ ne oldu..??????????

banner381
SIRADAKİ HABER