Hedef Şampiyon Olmak

Sinop Büyükler liginde bu hafta temsilcimiz Gerze Belediye spor ligin güçlü ekibi Sinop Sporla önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Gerze Belediye spor Başkanı Uğur Sağır yönetim kurulu üyeleri Ahmet Aydın, Uğur Çetin, Ali Kalay ve teknik direktör Özgür Korkmaz mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Hedef Şampiyon Olmak

 Konuşmaya ilk başlayan Gerze Belediye Spor Başkanı Uğur Sağır “Bu hafta maçımız Sinop sporla. Kafaya oynayan bir takım her zaman iddialı olmuştur. Tabi diğer takımları da es geçmemek lazım onlarda amatör ruhla mücadele ediyorlar. Bizde bu doğrultuda Gerze’mizin tarihinde olmayan, hiç kaldırmadığımız a takımla şampiyonluk kupasını kazanmak. Zaten bu haftaki a takımımızın dişe diş oynayacağı bir rakip. Sporcularımıza güveniyoruz başarılı olacaklarına da eminiz inşallah centilmence bir maç olur. Daha önceki maçlarda hakemlerle ilgili bir sıkıntı yaşamadık yaşamayacağımıza da inanıyorum. Bütün Gerze halkını maça bekliyorum. Olabildiğince kalabalık olmak, Gerze’mize kulübümüze güç vermek hep birlikte katılımı yüksek şekilde sağlamak bizim için en büyük isteklerden bir tanesi. Zaten burada yapılan faaliyetlere herkes katılsın istiyorum çocuklar kadar velilerde işe adapte olsunlar. Ayrıca sayın belediye başkanımız Osman Belovacıklı’ya da takımımıza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra söz alan Gerze Belediye Başkan Yardımcısı ve belediye spor yönetim kurulu üyesi Ahmet Aydın ise “Ben sadece Gerze halkının bu maçta gelip takımımızı canı gönülden desteklemesini istiyorum ve takımımıza canı gönülden başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirdi ve Gerze halkını hafta sonu oynanacak bu önemli maça davet etti.

“Kulüp var olduğu sürece malzemecilikte yaparım”

Eski Gerze esnaf spor başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden Uğur Çetin maç öncesi değerlendirmesinde “Gerek esnaf spor zamanın da gerekse belediye spor zamanında yanımızda olan zaman zaman yönetimde yer almış zaman zaman kulüp başkanlığı yapmış değerli büyüğüm Ahmet Aydın beye de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu kulüpte, kulüp var olduğu sürece malzemecilikte yaparım hiç problem değil. Önemli olan çocuklarımızın spor yapabilmesi. Bu bağlamda belediye başkanımıza da kulübümüze verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sporcu arkadaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum onların azmi ve gücü bu ligi kaldırabilecek seviyede ben buna inanıyorum. Umarım centilmenlik ve fail-play içerisinde bir karşılaşma izleriz. Gerze Belediye spor camiasına ve sporcu kardeşlerime sonsuz başarılar diliyorum” diyerek takıma olan bağlılığını belirtti. Yine Gerze Belediye spor yönetim kurulu üyelerinden ve Gerze’de ilk kurulan, Gerze Köy sporun kurucularından Ali Kalay ise “Ben Ali Kalay olarak 68 yılından beri futbolun içindeyim. 1970 yılında resmi olarak Gerze Köşk sporu kurduk. Köşk sporun devamı olan Gerze Belediye spor sezona alt yapıdan yetişen futbolcularla çok iyi bir başlangıç yaptı. Şimdiye kadar Gerze’den a takım düzeyinde şampiyon çıkmadı. İnşallah bu sene iyi bir kadroyla güçlü rakiplerimizi alt edeceğiz ve mutlu sona ulaşacağız. Kazanmak en büyük dileğimiz.” İfadelerine yer verdi. Son Olarak maçı değerlendiren Gerze Belediye spor teknik direktörü Özgür Korkmaz “Lige iyi bir başlangıç yaptık. İlk 3 maçımızı kazandık ve bizim bir hedefimiz var. Gerze’de hiç yaşanmamış olan şampiyonluğu bu sene yaşamak ve bölgesel lige çıkmak için o play of maçını oynamak. Bunun içinde bu hafta sahamızda oynayacağımız Sinop spor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Sinop spor iyi bir takım ama bizim de onları yenebilecek gücümüzde kalitemiz var. Pazar günü tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Gökhan Keskin

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 18:51

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZE
GERZE - 7 yıl Önce

sadece gülüyorum

banner381
SIRADAKİ HABER