HÜSRAN…

Sinop Büyükler liginin 13. haftasında temsilcimiz Gerze Belediye spor deplasmanda Sinop spora 2-0 yenildi ve şampiyonluk şansını zora soktu.

HÜSRAN…

Ligin 13. haftasında şampiyonluğun iki güçlü adayı Sinop Dokuzoğlu stadında karşı karşıya geldi. Saat 13.30’da başlayan mücadeleyi Erdal Yılmaz yönetirken yardımcılıklarını Serkan Keskin ve Hasan Turgut Tunçer yaptı.

 Geride kalan 12 hafta sonunda ligde bir puan farkla lider bulunan Sinop spor şampiyonluk adaylarından Gerze Belediye sporu ağırladı. Maça etkili başlayan Sinop spor 13. Dakikada Emre Atalı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden üç dakika sonra (16.dk) Sabri Bayrakal ev sahip ekip adına farkı ikiye çıkaran golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Sinop spor devreye 2-0 önde girdi.

 Maçın ikinci yarısına etkili başlayan temsilcimiz, 57. Dakikada Burak Güleryüz’le bulduğu gol fırsatını değerlendiremedi.

 Kalan sürede başka gol olmayınca temsilcimiz Gerze Belediye spor maçtan 2-0 mağlup ayrıldı ve şampiyonluk şansını zora soktu.

 Sinop Büyükler liginde 13.hafta toplu sonuçları, puan durumu ve gelecek haftanın programı şu şekilde:

Haber: Gökhan Keskin

 





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 21:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Uğur ÇETİN
Uğur ÇETİN - 7 yıl Önce

haberin başlığını beğenmemekle baraber gerze belediyesporun malzemecisinden başkanına kadar bu onurlu mücadelelerini kutluyorum.amatör spor gönül işidir ve birkaç kişilik değildir.i̇lçemizde malesef bu işler bir kaç kişi ile sınırlı kalıyor....birileri destek vermek istese de mutlaka ön plana egoları çıkıyor,çocukların iyi niyetine karşılık dış etkenler her zaman başarıyı gölgeliyor.lig başlarken fikstür çekiminde yapılan usülsüzlükler,3 maç üstüste maça aynı hakem vermeler,yönetmelik kurallarına uymadan çoğu çalışan olan takımın maçlarını hafta içine ertelemeler ve nihayet gerzemizdeki yapturmazuk istemezük zihniyetiyle çocuklara çelme takmak isteyenler eski yöneticiler vesaire vesaire.tüm kamuoyuna şunu belirtmek isterimki 5 yıldır kulüp yöneticiliği yapmamakla beraber 5 yıldır her aşamada sadece gerze belediyespor değil her kulübün yanındayım aksini söyleyen çıkmaz diye düşünüyorum.bugün bu çocuklar şampiyon değilse saha içindeki mücadelelerden değil birilerinin egoları yüzünden...

Hasan KARAMAN
Hasan KARAMAN - 7 yıl Önce

asıl hüsran sizin bu başlığı atmış olmanızdır...

banner381
SIRADAKİ HABER