İlçemizin Gurur Kaynaklarısınız.

Gerze Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Sinop İl Birincisi Oldu.

İlçemizin Gurur Kaynaklarısınız.

  18 Ocak 2013 Cuma günü saat 10 00 da Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu yıldız erkekler voleybol takımı, okul müdürü Yılmaz Ergün ve  beden eğitimi öğretmeni Ümit Yılmaz, ilçemiz kaymakamı Metin Kubilay’ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’i ziyaret edip, kupalarını sundular.
  Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılında ilimiz Boyabat İlçesinde düzenlenen okullar arası yıldız erkekler voleybol il birinciliği müsabakalarında; ilçemiz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı   beden eğitimi öğretmeni Ümit Yılmaz’ın yönetiminde Durağan Tekir Yaylası YİBO. Ortaokulunu 3-0, Durağan Şehit Kadirler Ortaokulunu 3-0, Boyabat Ortaokulunu 3-1 lik skorlarla geçti ve  yıldız erkekler Sinop İl 1.’si oldu.
  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay; ‘Siz voleybolcularımızı tebrik ediyorum.  Zirvede kalıcı olmanızı istiyorum. Sizler ilçemizin gurur kaynaklarısınız.  Gurup müsabakalarında ilimizi temsil edecek yıldız erkekler voleybol takımı ve çalıştırıcısı ile tüm idare ve velilerimizi tebrik ediyorum. dedi.
Gerze Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı;
Forma Numara / İsim
9-Ali Deniz Yılmaz (kaptan)
12-Okan Özcan
6-Berk Uz
1-Emirhan Kontas
2-Emir Ergin
11-Görkem Tabak
8-Hakan Kaptan
3-Turgut Yulafcı
4-Ulaş Şahin
5-Batuhan Özdemir
10-Boran Arslan
Haber: Nurgül Gençay













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2013, 09:31
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER