Judocular Ter Döktü

Gerze Jimnastik Kulübü ile Gerze HEM Kültür ve Spor Kulübü judocuları kuşak terfi sınavından geçtiler.

Judocular Ter Döktü

Gerze Jimnastik Kulübü sporcularının katıldığı ilk sınav 22 Haziran 2013 Cumartesi günü klüp binasında gerçekleştirildi. Judo İl Temsilcisi Yalçın Öztaban ve Sinop 3. Kademe bölge antrenörü Osman Kurt tarafından gerçekleştirilen kuşak terfi sınavına kulüp sporcuları ve sporcuların velileri katıldılar.

Gözetmenler tarafından yazılı uygulamalı ve sözlü şeklinde yapılan sınavlarda veliler ve öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Antrenör Osman Kurt sporcuların durumlarını beğendiğini ifade ederek, çocuklarımızı mutlaka spora yönlendirmeliyiz” dedi.

Bir başka sınav heyecanı da aynı gün ilçemiz kapalı spor salonunda yaşandı.  Buradaki kuşak yükseltme sınavında da Gerze HEM Kültür ve Spor Kulübü sporcuları ter döktüler.

  Antrenörler Orhan ve Özlenen Akpınar çifti tarafından gerçekleştirilen sınavda da sporcular ve velileri son derece heyecanlı idiler. Antrenörleri Akpınarlar çifti sınavların son derece başarılı geçtiğini belirterek, sporcuların performanslarından memnun olduklarını dile getirdiler..
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2013, 09:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sayın öğretmenlerimiz ve eğitmenlerimiz emeğinize sağlık teşekkürü borç bilirim tüm öğrencilerimizin de bileğine ve yüreğine sağlık...
saygılarımla...

banner381
SIRADAKİ HABER