Judocularımız Meydan Okudu

Türkiye Judo Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan üçüncü büyük organizasyonu olan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası 20-22 Şubat 2015 tarihlerinde 49 ilden 582 sporcunun katılımı ile ORDU/Ünye de tamamlandı.

Judocularımız Meydan Okudu

  Söz konusu Türkiye Şampiyonasına 11 kişilik Sinop kafilesinden Gerze HEM Judo takımı 4 sporcu ile katılarak, sporcularımız 63 kg. bayanlar kategorisinde Duygu TOPAL Türkiye 3.sü Beril DİNÇ ise Türkiye 5.si oldu. Sporcularımız elde ettikleri derecelerle Sinop un adını büyük illerin arasına yazdırmayı başardı. Aynı müsabakadaki diğer gurur verici durum ise Gerze HEM kurslarında yetişen Gamze Anıl AYDIN böyle büyük ve önemli bir organizasyonda Türkiye Judo Federasyonunca hakem olarak görevlendirilmiş ve görevini başarı ile tamamlamıştır. Olumsuzluklara rağmen ulusal alanda yerini alan başarılı sporcu ve hakemlerimiz Gerze'nin gurur kaynağı oldu.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sayın Fatih UYSAL Gerze HEM Judo takımımızı tebrik ederek nezaket göstererek hatıra fotoğrafı çektirdi.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 18:31

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz gül  samsun
yılmaz gül samsun - 9 yıl Önce

congratulations ,,more than great gerze.

banner381
SIRADAKİ HABER