Kardeşlik Köprüsü Olacak

Arpacı: “SİYAD futbol turnuvası gençlerimiz arasında kardeşlik ve dostluk köprüsü olacak!” dedi.

Kardeşlik Köprüsü Olacak

  İSTANBUL- Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (SİYAD) her yıl düzenlediği Sinoplu dernekler arası futbol turnuvası bugün start alıyor. Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi Stadyumu’nda gerçekleşecek SİYAD futbol turnuvasına bu yıl 32 takım katılıyor.

SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu’nun koordine ettiği Sinoplu dernekler arası futbol turnuvasının açılış maçı 21 Mart 2015 Cumartesi günü (bugün) saat 18:00’da Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi Stadyumu’nda yapılacak. Sinoplu derneklerin oluşturduğu 32 takımın mücadele edeceği futbol turnuvası iki ay sürecek.

SİYAD Geleneksel Futbol Turnuvası hakkında bilgi veren Genel Başkan Keramettin Arpacı: “Her yıl düzenlediğimiz Sinoplu dernekler arası SİYAD Geleneksel Futbol Turnuvası, ülkemizin tüm gençlerine örnek olacak şekilde sportmenlik ilkelerine bağlı kalınarak birbirlerinin tanışmasına, kaynaşmasına vesile olacaktır. Başka bir anlatımla gençlerimiz arasında kardeşlik ve dostluk köprüsü olacaktır. Sancaktepe Belediyesi’ne ait Sarıgazi Stadyumu’nda yapılacak açılış maçına tüm Sinoplu hemşehrilerimizi ve İstanbulluları bekliyoruz” dedi.

SİYAD’ın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Sinoplu dernekler arası Futbol Turnuvası’nın karşılaşma/fikstür çekilişi 06 Mart 2015 Cuma günü Sancaktepe Belediyesi ‘ne ait Samandıra Kültür Merkezi’nde yapılmıştı.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 14:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER