Konuğumuz Trabzonspor…

Trabzonspor Erkek Hentbol Takımını ilçemizde ağırlıyoruz.

Konuğumuz Trabzonspor…

Gerze son yıllarda, kalkınmada birinci derecede öncelik verdiği turizm sektöründe yaptığı atılımların meyvelerini toplamaya başladı. Birbiri ardına açılan modern tesislerin yanında, mevcut tesislerin müşteri memnuniyetini ön plana çıkararak işletmelerinde yaptığı modernizasyon çalışmaları ilçemizi bir cazibe merkezi haline getirdi. Bunun son örneklerini ise spor camiasında adını duyurmuş başarılı takımların yeni sezon hazırlıklarını yapmak için ilçemizi tercih etmeleri ile yaşıyoruz.

Zagnosspor Bayan Voleybol Takımından sonra, yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek için Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı da yeni sezon kamp çalışmaları için Gerze’yi tercih etti.

Dün akşam saatlerinde ilçemize gelen konuklarımız Gerze Otele yerleştiler. Takımın sabah antrenmanı öncesi Gerze Otelde görüştüğümüz Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Ahmet Kaynak kampla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; ” 2015-2016 Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi kampı için ilçenizdeyiz. Mevcut kadromuzu 2 yabancı ve 3 yerli oyuncu ile daha da güçlendirdik. Gerze’deki bir haftalık kampta takımımızı en üst seviyeye çıkararak 4-6 Eylül tarihlerinde Konya’da yapılacak Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmalarına hazır hale geleceğiz. İlçeniz kamp için mükemmel bir yer. Gerze’de olmaktan çok mutluyuz” dedi.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 10:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER