Millilerimizi Konuk Ediyoruz

Küçükler ve Yıldızlar Voleybol Milli Takımları gelişim kampı için ilçemize geldiler.

Millilerimizi Konuk Ediyoruz

İlçemiz gün geçmiyor ki ülke çapında ses getirirken büyük bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmasın. Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde başarı ile gerçekleştirilen Türkiye JudoYıldızlar Ana Lig müsabakalarından sonra bu kez de milli takımlar düzeyinde yeni bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Voleybol Küçükler ve Yıldızlar Erkek Milli takımları gelişim kampı için ilçemizi seçtiler, ilçemize gelerek kapalı spor salonumuzda çalışmalarına başladılar.

05 Şubat 2016 tarihinde sona erecek olan kamp için 80 sporcu ve 10 antrenör ile ilçemize gelen kafile her gün sabah:09.00’da başladıkları kamp çalışmasını, akşam saat:08.00’de sonlandırarak konaklamaları için tahsis edilen Gerze North Star Otele dönüyorlar.

Kamp çalışmalarına ev sahipliği yapan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Elvan Ocakdan gazetemize yaptığı açıklamada, milli takımlar düzeyinde bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı kurumu ve Gerze ilçesi adına gurur duyduğunu belirterek, amacımız konuklarımıza ev sahipliğinin en güzel örneklerini sunmak ve son derece verimli bir kamp süreci geçirmelerini sağlamak olarak ifade ederek,  bu     faaliyetin ilçemizde gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı İl Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne teşekkürlerini sundu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 10:24

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER