Murat İle Gururlandık

Gerze Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü sporcusu Murat Kavis Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Murat İle Gururlandık

Kuruluşunun üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, disiplinli ve özverili çalışmaları ile katıldıkları müsabakalardan derecelerle dönen Gerze Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü yeni bir başarıya daha imza attı.

20-22 Ocak 2016 tarihleri arasında Çankırı’da düzenlenen, 16 ilin katıldığı 15-16 Yaş Grubu B Gençler Okullar arası Grup Şampiyonasına katılan Gerze Halk Eğitim Merkezi Kültür ve Spor Kulübü sporcusu Murat Kavis çıkardığı birbirinden başarılı müsabakalar sonunda finale kadar çıktı. 54 kg. da finalde kaybederek 2.cilik kürsüsüne adını yazdıran Murat Kavis ilçemizin adını ata sporumuzda bir kere daha duyurmuş oldu.

Şampiyonada elde ettiği derece ile Türkiye Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazanan Murat Kavis ile ilgili olarak Antrenörü Adil Yiğit; “ Murat son derece yetenekli ve bir o kadar da disiplinli bir sporcu verdiğinizi anında alıyor ve antrenmanlarda öğrendiklerini büyük bir başarı ile maçlara taşıyor. Şimdiki hedefimiz çalışmalarımıza tempo kazandırarak, Türkiye şampiyonasında öğrencimizden daha büyük başarılar beklemek” dedi.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 18:20

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

murat evladımızı en samimi duygularımla tebrik ediyorum..ama en salı ise ona antrönörlük yapan yılların baş pehlşvanımız adil yiğit hocamızıda tebrik ediyorum...adil yiğit demek;;babaşri, disiplin, ağir başlilik, spor aşki, spor sevdasi demektir...bu vesileyle başarilara imza atan gerze haklek eğitim müdürümüzüede cani gönülden kutluyor, hereksin başarilari başarimizdir diyor ve başşarilarinizin idame etmesini Allahdan niyaz ediyorum..saygilarimla..!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER