Müsabakalar Tamamlandı

Judo Lig Müsabakaları tamamlandı.

Müsabakalar Tamamlandı

  29 Aralık 2014 tarihinde Bursa 'da Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan bayanlarda 11 erkeklerde 17 kulübün katıldığı Büyükler birinci ligde yarışacak takımların belirlendiği yükselme müsabakalarında Gerze Judo takımı 5.oldu.

Çok iyi mücadele eden Gerze judo Takımı ilk turda rakibi 68 Aksaray Belediye Spor Kulübünü geçerek ikinci turda namağlup şampiyon olan Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü karşısında mağlup olmuş, repesaj müsabakasında ise Sakarya Akdemir Spor Kulübünü geçmesine rağmen üçüncülük müsabakasında Bursa Gemlik Spor Kulübüne yenilerek müsabakayı 5.likle tamamladı.

Müsabakalar sonunda

1. Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü

2. Trabzon Sebat Spor Kulübü

3. İstanbul Sarıyer Bld. Spor Kulübü

4. Bursa Gemlik Spor Kulübü ilk dört dereceyi elde ederek, ilk ikiye giren takımlar 2015 büyükler birinci liginde yarışmaya hak kazandı.

Ayrıca 2014 büyükler birinci liginde kiralık sporcu olarak yarışan sporcumuz Duygu TOPAL Konya takımı ile birincilik kürsüsüne çıkarak 2015 Süper Lige yükseldi.

judocularımız yaptıkları mücadelelerle dikkatleri üzerine çekerek ellerinden geleni yapmış ilimizi centilmence en iyi şekilde temsil etmişlerdir.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 11:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER