OFF-ROAD Nefesleri Kesti

SİNOFF - Sinop Offroad Kulübü tarafından, düzenlenen Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 4. Ayak yarışları izleyicilerin nefeslerini kesti.

OFF-ROAD Nefesleri Kesti

  SİNOFF - Sinop OFF-ROAD Kulübü tarafından, Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 4. Ayak yarışları başarılı bir organizasyonla geride kaldı. 31 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde Sinop’un en güzel coğrafyası Akliman-Tavşan Adası mevkiinde gerçekleştirilen organizasyonda, 12 ilden 26 ekip katılarak mücadele etti. İki gün süren Şampiyonada yarışmacılar toplam 92 kilometrelik alanı 6 etapta tamamladı.

  İki gün boyunca büyük heyecana sahne olan yarış sonunda genel klasmanda birinciliğini Mitsubishi L200 ile Ankara’dan İsmail Ayhan-Cemal Akagündüz kazandı. İkinciliği Suzuki Vitara ile İstanbul’dan Caner Akkafa-Malik Akkafa elde ederken, yine Mitsubishi L200 ile Ankara’dan Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş ikilisi de üçüncülüğün sahibi oldu.

  Sınıf 1’de Suzuki Grand Vitara ile Murat Balcı-Harun Bezek, Sınıf 2’de Suzuki Vitara ile Caner Akkafa-Malik Akkafa, Sınıf 3’te Mitsubishi L200 ile İsmail Ayhan-Cemal Akagündüz ve Sınıf 4’te Jeep Cherokee ile Burhan Yiğit-Zafer Altınışık birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

  Diyojen Otelde düzenlenen Kupa töreninde dereceye girenlere kupa ve ödüllerini, Sinop Vali Vekili Hıdır Kahveci, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, TOSFED Başkan Vekili Kemal Kurtagiç, Yönetim kurulu üyesi  Sinan Yeğin ve Tarım İl Müdürü Mehmet Asak  tarafından taktim edildi.

Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. ayak yarışlarının, 12-13 Ekim'de Ankara'da düzenleneceği bildirildi.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2014, 16:44
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER