Övgüyle Teşekkür Ettiler

Gerze Halk Eğitim Müdürlüğü Judo Takımı sporcularına kuşak terfi belgelerinin verildiği törende judo sporcu velileri judo antrenörleri Özlenen ve Orhan Akpınar’dan övgüyle bahsederek ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Övgüyle Teşekkür Ettiler

  21 Ocak 1015 Çarşamba saat 16 30 da Gerze Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen Gerze Halk Eğitim Judo sporcularına kuşak terfi belgelerinin verildiği törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu, Judo Antrenörleri Özlenen Akpınar, Orhan Akpınar, sporcu velileri ve sporcular katıldı.

  Judo sporcularıyla tek tek konuşan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar sporcuların taleplerini dinledikten sonra sporcu velilerine neden judo sporunu seçtiklerini sordu. Velilerden gelen cevap ise çocuklarının kötü alışkanlıklarından uzak durması, sportif bir faaliyet içerisinde bulunmalarını dile getirirken judo antrenörleri Özlenen ve Orhan Akpınar’ın öğrenciler üzerindeki başarılı çalışmalarının sonucunda hem iyi bir sporcu yetiştirmeleri ve ilçemizi ülke genelinde tanıtmasını övgüyle bahsederek teşekkür ettiler. Bayraktar sporculara ve antrenörlere teşekkür ederek kuşak terfi başarıları belgelerini hatıra fotoğrafı çektirerek tek tek vererek başarılarının devamını istedi.

Gerze Halk Eğitim Judo takımının 2014 yılı başarıları:

·         Türkiye Judo Federasyonunun 2014 faaliyet programında yer alan 1. - 2. ve 3. DAN sınavına ilçemizden ilk defa katılarak DAN sınavlarını başarıyla geçerek siyah kemer 1. Dan (ustalık) belgesi alan sporcularımız

1        Duygu TOPAL                                  Siyah Kemer 1.DAN

2        Beril DİNÇ                                        Siyah Kemer 1.DAN

3        Kader AYDIN                                  Siyah Kemer 1.DAN

4        Gamze Anıl AYDIN                        Siyah Kemer 1.DAN

5        Dursun Ali EKİNCİ                          Siyah Kemer 1.DAN

·         10 Ekim de Ankara’da düzenlenen Hakem kurs ve sınavına ilçemizden ilk defa katılmaya hak kazanan sporcumuz Gamze Anıl AYDIN sınavları başarı ile tamamlayarak ilçemizin ilk hakemi, ilimizin ilk bayan hakemi ve yine ilimizin tek vizeli hakemi oldu.

·         Judo Hakemimiz Gamze Anıl AYDIN 25 Kasım’da il birinciliğinde, Türkiye Judo Federasyonunca; 16-19 Aralık tarihinde DÜZCE Okul Sporları Grup Müsabakalarında, 17-18 Ocak tarihinde BARTIN Anadolu Yıldızlar Liginde ve 23-25 Ocak tarihlerinde ZONGULDAK Büyükler Türkiye Şampiyonasında görevlendirildi.

·         Ekim ayında yapılan Kemer(Kyu) sınavında 20 sporcumuz bir üst kemere terfi etti.

·         29 Aralık 2014 tarihinde Bursa’da düzenlenen Büyükler Türkiye 1.Lig terfi müsabakalarına katılan Bayan judo takımımız 5.oldu.

·         Milli sporcumuz Duygu TOPAL 2014 sezonu Büyükler 1.ligde KONYA adına yarışmış ve KONYA takımı 2014 Lig şampiyonu olarak 2015 yılında Süper Lig’e yükselmiştir.

·         09-11 Ocak 2014 tarihinde Sakarya’da düzenlenen 45 ilden 307 sporcunun iştirak ettiği Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonasında Gerze Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Beril DİNÇ 57 Kg. ve Elif Nur DEMİR ise +78 Kg. da Türkiye 7. olmuşlardır.

·         15 Ocak tarihinde Sinop’da yapılan Okul Sporları İl Birinciliğinde 40 Kg. İrem ÖZCAN ve 44 Kg. Meltem Ezgi AKIN il birincisi olarak ilimizi Türkiye Yarı finallerinde temsil edecek.

·         17-18 Ocak tarihinde Bitli’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Lig’i 1.etap müsabakalarında ikamet değişikliği yapan sporcumuz Senanur Seher AĞBABA IĞDIR ili adına 2.olup Takımımız ve sporcularımız Anadolu Yıldızlar Ligine iştirak etmemiştir.

·         29 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenen Cumhuriyet Kupasında Ayşe Ceren ŞAHİN Süper Minik Bayanlar kategorisinde 3.oldu.

Antrenör Özlenen ve Orhan Akpınar, “Gerze judo takımı olarak 2014 yılı; çeşitli sebeplerden dolayı hedeflerimizin altında olmuş ise de, genel olarak mevcut şartlarda oldukça başarılı bir yıl olmuştur.” dedi.













































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 20:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER