Penaltılarda Kaybetti

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakasında Yeni Orduspor ile karşılaşan Sinopspor uzatmaya giden maçta penaltılarda Yeni Orduspor’a 5-4 yenilerek Ziraat Türkiye Kupasına veda etti.

Penaltılarda Kaybetti

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 2. Tur müsabakasında Merkez 80. Yıl sahasında 15:30’da Yeni Orduspor ile karşılaşan Sinopspor maçını Gürcan Hasova, Aydın Karsavuran (1.Yardımcı Hakem), Mehmet Dura (2. Yardımcı Hakem), Alper Akarsu (Dördüncü Hakem) yönetti.

Maça hızlı başlayan Yeni Orduspor 29. Dakikada Fatih Şerifoğlu’nun golü ile Sinopspor karşısında 1-0 öne geçti, başka gol olmayan ilk yarı 1-0 tamamlandı. İkinci yarıda da maça hızlı başlayan taraf Yeni Orduspor olurken 50. Dakikada penaltı kazanan Yeni Orduspor’da Sebahattin Usta’nın penaltı vuruşunu gole çeviremedi. 53. Dakikada Yeni Orduspor Burak Aydın ile ceza sahası dışından sağ çaprazdan bulduğu gol ile Yeni Orduspor’u Sinopspor karşısında 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. 54. dakikada Sinopspor Samet Gökkaya ile bulduğu gol ile skoru 2-1’e getirdi. Sinopspor 54. Dakikada bulduğu golden sonra ataklarını artırarak karşı kaleye daha fazla hücum şansı buldu. 72. Dakikada Sinopspor Muhammed Aycan ile bulduğu gol ile skora 2-2’lik eşitlik getirdi.

Maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca maç uzatmalara kaldı. Uzatma dakikalarında iki tarafta birbirlerine üstünlük sağlayamayınca maç seri penaltı atışlarına kaldı. İlk dört penaltı atışlarında iki takımda bulduğu gollerle skoru 4-4’e taşıdı. 5’inci penaltı atışında Sinopspor golü bulamadı ve Yeni Orduspor, 5’inci penaltıyı gole çevirerek ZTK’da Sinopspor’u penaltı atışları sonucu eleyerek bir üst tura çıktı.

Fotoğraf: Velaattin Saatçi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 12:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER