Şampiyon Gerze Belediyesi

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Gerze Belediyesi oldu.

Şampiyon Gerze Belediyesi

Toplamda sekiz takımın katıldığı turnuvayı namağlup bitirerek şampiyon olan Gerze Belediyesi finalde Karlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu ile karşılaştı. Maça fırtına gibi başlayan Gerze Belediyesi ilk iki seti farklı şekilde kazanmasının ardından şampiyonluk setine çıktı. Bu sette rakibinin direncini kıramayan ekip çok çekişmeli geçen seti kaybedince maç dördüncü sete kaldı. Bu sette takımın kilit ismi Gökhan Belovacıklı’nın üst üste aldığı sayılarla rakibini yenerek şampiyonluğa ulaşan Gerze Belediyesi şampiyonluğu tribünde biran olsun kendilerini yalnız bırakmayan seyircisiyle kutladı.

Turnuvayı birinci olarak Gerze Belediyesi, ikinci olarak Karlı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu, üçüncü olarak ise Gerze Devlet Hastanesi bitirirken Gerze Belediyesi takımının kupasını Gerze Kaymakamı Murat Güven verdi. Oyuncuları tek tek tebrik eden Güven, Sinop’ta gerçekleşecek birinciler turnuvasında Gerze Belediyesi Takımına başarılar diledi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER