Sinopspor Ezdi Geçti

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Ligi temsilcimiz Sinopspor kendi evinde Samsun temsilcisi Ladik Belediyesporu 4-2 mağlup etti.

Sinopspor Ezdi Geçti

4 Kasım 2018 Pazar günü Sinop 80. Yıl Bostancı semt sahasında oynanan BAL Ligi 4. Grup 7. Hafta Sinopspor ile Samsun Ladik Belediyespor karşılaşmasına ilgi yoğundu Güneşli ve güzel bir havada oynanan müsabakada Sinopspor ikinci yarının son 30 dakikasını on kişiyle tamamladı

Samsun Ladik Belediyespor karşısında mor beyaz renklerdeki temsilcimiz Sinopspor maça hızlı başladı. Mor-Beyazlı renklere sahip olan Sinopspor, maçın ilk devresini 2-1 bitirdi. İkinci yarıda da başarılı bir grafik çizen Sinopspor, 2.yarıda iki gol daha atarak durumu 4-2 yapması neticesinde ataklarını hızlandırdı ve attığı 4 gol ile durumu 4-2 lehine çevirerek 3 puanın sahibi oldu. Samsun Temsilcisi Ladikbelediyesporu eli boş yolladı

GÖLLER: Yusuf TOSUN 2, Burak BABA 2

Teknikdirektör Ali Kemal YILMAZ maç sonu açıklamasında, “Sinopspor camiasına Sinoplulara üç puan armağan olsun desteklerinizi bekliyoruz saygılarım la dedi. Başta başkanımız Ayhan ÖZHAN a ve yönetimcilerimize tüm sporcularımızı, masörümüzü, malzemecimizi, bizi yalnız bırakmayan destekleyen taraftarımıza emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi.

7.hafta da lige 7 sırada giren 7 puan ile başlayan Sinopspor aldığı bu galibiyet ile puanını 10’na çıkarttı ve sıralamada 6.sıraya yerleşti.

MACIN HAKEMLERİ

Orta Hakem: Ceyhun PANBA (Ankara)

Yardımcı Hakem: Selçuk GÖKGÖZ (Ankara)

Yardımcı Hakem: Fahrettin YILMAZ (Ankara)

Dördüncü Hakem: Adem KARAKAYA (Amasya)

MAÇ SONUÇLARI SPOR TOTO BÖLGESEL AMATÖR BAL LİGİ 4.GRUP 7.HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Sinopspor 4-2 Ladik Belediyespor

Yeni Amasyaspor 2-0 Kastamonu Özel İdare KHS

Yozgatspor 1959 FK 6-0 Safranbolu Belediyespor

Çarşambaspor 6-1 Havza Belediyaspor

1074 Çankırıspor 3-4 Turhalspor

Altınordu Belediyespor 4-0 Sungurlu Belediyespor

Temsilcimiz Sinopspor 8. Hafta 12.Sırada bulunan Tokat temsilcisi Turhalsporun konuğu olacak.

Haber: Velaattin Saatçi

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER