Sinopspor Tur Atladı

Kırmızı ve Sarı kartların havada uçuştuğu maçta Sinopspor, rakibi Ünyesporu penaltı atışları sonucunda yenerek tur atladı.

Sinopspor Tur Atladı

Türkiye Ziraat Kupası 1. Tur karşılaşmasında ev sahibi Sinopspor, Ünyespor’u penaltı atışları sonucunda 4-2 mağlup ederek 2. Tura yükseldi.

3 kırmızı Kart ve 7 Sarı kartın gösterildiği karşılaşmaya hızlı başlayan Ünyespor, Sinopspor karşısında üstünlüğünü fazla sürdüremedi. Daha sonra oyunda dengeyi kuran Sinopspor topu rakip sahaya taşımaya başladı. Maçın 12. Dakikasında penaltı atışını değerlendiremeyen Sinopspor, avantajı kaçırdı. Genellikle orta saha şeklinde geçen karşılaşmada gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Sıcak havanın futbolcular üzerindeki etkisiyle ikinci yarıda takımlar girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Uzatma dakikalarına girildiğinde takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Daha sonra penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını iyi değerlendiren Sinopspor, Ünyespor engelini 4-2 lik skorla aşarak 2 tura yükseldi.

Maç sonucu bir değerlendirme yapan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, tüm takım oyuncularını tebrik etti. Özhan; “Bu sene yepyeni ve genç bir ekiple ilk resmi sınavımızı verdik. Tecrübeli ve deneyimli olan Ünyespor’u zor da olsa yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok mücadeleci bir ekibimiz var. BAL’da çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Buradan futbolcu, yönetici ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra Sinopspor’u çok daha iyi yerlere getireceğimizden eminim. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.

Vitrin Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER