Sinopspor’un Rakibi Belli Oldu

Sinoplu sporcular 92 takımla mücadele edecek.

Sinopspor’un Rakibi Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur eleme maçı kura çekimleri yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonunda saat 15:00’da gerçekleştirilen kura çekimlerinde Sinopspor’un rakibi TFF 1. Lig ekibi Boluspor oldu.

 92 TAKIM YARIŞIYOR

Kura çekimi öncesinde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, kupa yarışının 3. Turunda 92 takımın mücadele ettiğini söyledi. Düşmez; "Saygıdeğer başkanlar, güzide kulüplerimizin temsilcileri hepinize hayırlı günler diliyorum. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın hem selam hem başarı dileklerini iletmek istiyorum. Tabii ki Ziraat Türkiye Kupası; Türkiye Futbol Federasyonu'ndan güzide kulüplerimize, taraftarlarımıza ve medyamıza kadar hepimizin ortaklaşa marka değerini yükselteceğimiz bir turnuva. Herkes elinden geleni yapıyor. Bu kupa tüm Türkiye'yi kucakladı; şu anda da kucaklıyor. Şu an 92 takım yarışıyor. İlk turdan itibaren çeşitli maçlar canlı yayında verilerek bu güzel oyunun Türkiye genelinde izlenmesi sağlandı” dedi.

TÜM MAÇLARDA FAİR PLAY ÇERÇEVESİNDE DAİM OLSUN

Müsabakaların sponsoru Ziraat Bankası'na teşekkür eden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, fair play çerçevesinde bir kupa mücadelesi dilediklerini ifade etti. Düşmez; “Turkuvaz Medya Grubu'na gösterdikleri büyük ilgiden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Hepinize başarılar diliyoruz. Hak edenin kazandığı bu güzel oyunun önümüzdeki maçlarda da aynı şekilde devam edeceğini düşünüyoruz. Bütün kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu güzel oyunun 46 maçını da güzel izlemek istiyoruz. Fair Play çerçevesi daim olsun" diye konuştu. Daha sonra yapılan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekimlerinde Süper Lig'den 5, TFF 1. Lig'den 18 ve TFF 2. Lig'den 36 takım olmak üzere toplamda 92 takım eşleşti. Deplasmanda Bolu Atatürk Stadyumunda TFF 1. Lig temsilcisi Boluspor’a karşı mücadele edecek olan Sinopspor’un maçı 19-20-21 Eylül tarihleri arasında tek maç eleme usulü oynanacak ve tur atlayan toplam 46 takım ile Süper ligden eklenecek olan 8 takım ile birlikte toplamda 54 takım 4. Turda mücadele etmeye hak kazanacak.

Kaynak: Vitrinhaber Gazetesi

Vitrin Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER