Sporda Büyük Dayanışma

Gerzeli sporseverler, Gerze Spor ve Gerze Belediye Spor için biraraya geldi.

Sporda Büyük Dayanışma

  15 Mart 2014 günü akşamı Geruze Otel’de “ birlikten güç doğar, gücümüze güç katın” sloganı ile düzenlenen Spor Dostluk ve Dayanışma Gecesinde bir araya gelen sporseverler hem eğlendiler, hem de spora destek verdiler.

  Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın ve bir çok sporseverin katıldığı gecede, tüm katılımcılar Gerze’nin iki güzide spor kulübüne destek vermek için yarıştı.

  Gecede konuşma yapan kaymakam Bayraktar, yaşamda sporun önemine değindikten sonra ilçe spor kulüpleri için hedefin makul konulması gerektiğini, ama gençlerinde bu heyecanı yaşayabilecek boyutta olması gerektiğini söyledi ve desteği veren herkese teşekkür etti. Daha sonra kulüp başkanı Cemal Aksu ve asbaşkan Dr. Hakan Uzun’un yaptığı konuşmalarının ardından her iki kulübün geçmişi ve bugününü anlatan görsel sunuldu. Müzik dinletisi eşliğinde yemeğe geçildi. Gecede bir de sunumunu Uğur Sağır’ın yaptığı açık arttırmayla, Kulüp formaları ve çeşitli hediyeler satıldı.




















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin BODUR
hüseyin BODUR - 10 yıl Önce

maddi ve manevi meğigecen,emeğinin ve zamnını fed eden başta syin belediye başkanimiz sayin osaman belocvacikli bey ve cemal aksu beye ve tüm futbolcu evlatlarimiza en kalbi duygularimla teşekkür ediyorum...elimden gelen neyse onu ypbilmişsem kendimi ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim gerzem ve gerzelilere helal olsun diyorum....selam,saygi ve muhabbetlerimi sunuyorum...saygilarimla...

banner381
SIRADAKİ HABER