Türkiye’nin Dört Bir Köşesindeyiz.

22-23 Haziran 2019 tarihlerinde aynı anda ülkemizin dört bir köşesinde Gerze ve Erfelek Halk Eğitimi Merkezi öğrencilerimiz çeşitli görevlerde yer alarak başarılar elde etti.

Türkiye’nin Dört Bir Köşesindeyiz.

15 ilden 470 sporcunun katıldığı Sakarya’da yapılan KURTULUŞ KUPASI JUDO Turnuvası’na Gerze ve Erfelek HEM Judo karma ekibimiz katılarak 1 altın 2 gümüş 1 bronz ve 2 beşincilik derecesi elde ettiler. Gerze Halk Eğitimi Merkezi kurslarında yetişen ve bu yıl katıldıkları Hakem eğitim kurslarını başarı ile geçen 4 judo hakemimizden Beril DİNÇ ve Kader AYDIN Tokat’ta düzenlenen 6 ülkeden sporcuların katıldığı 1.ULUSLARARASI TOPÇAM JUDO Turnuvası’nda hakem olarak görev yaptı.

Ulusal ve Uluslar arası organizasyonlarda görevlendirilen başarılı judo hakemimiz Gamze Anıl AYDIN, UNİCEF ve Kilis Belediye Başkanlığı tarafından Kilis’te düzenlenen ve 20 ilden yaklaşık 450 Sporcunun yarıştığı 5 Avrupa 10 dünya ve 2 olimpiyat şampiyonu TEDY RİNNER’inde iyi niyet elçisi olarak katıldığı şampiyonada görev yaptı. Bu yıl KTÜ Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Antrenörlük eğitimi kurslarını başarı ile geçen Milli Judocumuz Duygu TOPAL, GERZE ilçemizde çalışmalara başladı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER