Turnuvanın Kuraları Çekildi

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle tertiplenen voleybol turnuvasının kuraları çekildi.

Turnuvanın Kuraları Çekildi

  İlçemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında düzenlenecek olan voleybol turnuvasının kuraları 10 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 18.00 de ilçemiz kapalı spor salonunda çekildi.

  Turnuvanın kura çekimine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz, Tapu Müdürlüğünü temsilen İsmail Zenginer, İlçe Tarım Müdürlüğünü temsilen Kenan Bakır, Gerze MYO’yu temsilen Bülent Eskici, Gerze Devlet Hastanesini temsilen Mustafa Erdin ve Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunu temsilen Ümit Yılmaz katıldılar. Müftülük temsilcisinin bulunmadığı kura çekiminden söz konusu kurum adına kura Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz tarafından çekildi. Kura çekimi sonundaki kısa konuşmasında Müdür Sümeyye Çalmaz duygularını “iyi olan kazansın” şeklinde ifade ederek, takımlara başarılar diledi.

  İlçe Tarım Müdürlüğü, Gerze Meslek Yüksekokulu, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Gerze Devlet Hastanesi, İlçe Müftülüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü bünyelerinde oluşturulan 6 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek olan turnuvanın ilk düdüğü 17 Haziran 2013 günü saat 18.30 da

İlçe Tarım Müdürlüğü- Gerze Meslek Yüksekokulu maçında çalınacak ve maçlar her gün saat 18.30 da ilçemiz kapalı spor salonunda oynanacak.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2013, 09:19
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER