Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Her yıl 29 Haziran'da başlayan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından farklı branşlarda verilen yaz kurslarında bu sene 6 ilçede 30 antrenör toplam 16 branşta eğitim verecekler.

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

  Atletizm, Basketbol, Badminton, Boks, Cimnastik, Futbol, Güreş, Hentbol, Voleybol, Judo, Taekwondo, Tenis, Masa Tenisi, Yüzme, Yelken ve Kürek branşlarında yapılacak kurslar için kayıtlar devam ediyor. Yaz Spor Okulları'na kayıt yaptırmak isteyen çocuk ve gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Sinop Atatürk Spor Salonu'na, Sinop 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'na ve İlçe Müdürlüklerine başvuruda bulunarak kayıt yaptırabilecekler. 

Yaz Spor Okulları ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, “Çocuklar yaz tatilindeki serbest zamanlarını nitelikli bir şekilde değerlendirebilecek, kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bireyler olarak yetiştirileceklerdir. Ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Okulları sayesinde spora ilgisi olan ve yeteneği olan sporcular da tespit edilecek belki de ilerleyen dönemlerde büyük başarılara imza atması sağlanacak. Bunun için spor okullarımız büyük önem arz ediyor.” dedi

29 Haziran 2014'te her yıl yapılan Okul Sporları Açılış programı ile yaz spor okulları start alacak. 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 08:35
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER