Yeni Bir Spor Kompleksi Daha,

Gerze Jimnastik ve Spor Kulübünün açılışında Devlet ve vatandaş yan yana idi.

Yeni Bir Spor Kompleksi Daha,

  Bugün saat:16.00’ da Çarşı mahallesi General Osman Pamukoğlu caddesi üzerindeki binasında açılışı yapılan Gerze Jimnastik Kulübünün açılışına, Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, kamu ve özel kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta ilk konuşmayı yapan ilçe Kaymakamı Metin Kubilay ilçenin böyle bir tesise kavuşmasından dolayı mutluluğunu dile getirirken, sporun insan hayatı üzerindeki olumlu etkilerini vurguladı. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise kendisinin kulübün müdavimi olduğunu belirtirken, tesisten yararlanmayı herkese tavsiye etti. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça ise konuşmasında; bu tür tesislerin gençlerin birbirine kaynaşarak, sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştireceğine dikkat çekerken, sporun suça eğilimin azalması konusundaki olumlu katkılarına değindi.

  Daha sonra Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gerze Jimnastik Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuvada çeşitli branşlarda dereceye giren sporculara ödülleri,  İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından verildi.

Açılış yapılan ikramlarla sona erdi.
Haber. Süleyman Patı.























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 16:16
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER