Yüksek, Yüksekliğini Gösterdi

Rekson İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek Gerze Sporuna yaptığı destekle gönüllere taht kurarak gençliğe sahip çıktı.

Yüksek, Yüksekliğini Gösterdi

Dikmen İlçesi Eski Belediye Başkanı, Adalet ve Barış Platformu Başkanı ve Rekson İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her açıdan sağlıklı bireyler olarak yetişmesinin en önemli unsurlarından biri olan spora destek vermek amacıyla Gerze Belediye Sporun forma reklam sponsorluğunu, 3 yıllığına, her yıl 20.000TL. karşılığı üstlenerek eşine ender rastlanan bir hemşerilik örneği verdi.

Bu vesile ile Gerze Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada Yüksek; “ gençlerimiz bizim her şeyimiz, onların sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılması da hepimizin görevi, ben bu konuda sporun en vazgeçilmez unsurlardan biri olduğunu düşünüyorum. Amacım bu sayede gençlerimizin Gerze Belediye Sporu daha uygun ortamlarda, takımlarını daha iyi yerlere taşımalarıdır” dedi.

Yapılan yardımdan son derece memnun olduğu gözlenen Başkan Osman Belovacıklı ise; “Gerze Belediye Spora yaptığı katkılardan dolayı sayın Hüseyin Yüksek’e çok teşekkür ediyorum. İş hayatının daha başarılı ve karlı geçmesini diliyorum. Hemşerimiz kazansın ki memleketine hizmet etsin. İnce düşüncesinden dolayı kendisini kutluyoruz ve yardımlarının örnek olmasını ve devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı törende ayrıca, yetim ve yoksul çocukların okullarına gidiş gelişlerinde kullanılmak üzere, yine işadamı Hüseyin Yüksek’in de maddi destekleri ile belediyeye alınan servis minibüsü nedeniyle kendisine plaket takdiminde bulunarak, günün anısına Gerze Belediye Sporun formasını hediye etti.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 12:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
faruk şahin
faruk şahin - 8 yıl Önce

marifet iltifata tabidir böyle güzel bir destek içinde gerçek anlamda gerze sevdası taşıyan kişilerin yapacağı bir çalışmadır bu güzel desteğin gerek yerel basında gerek ulusal basında gerze sevdalarını dile getiren hemşerilerimizede örnek olmasını diliyorum ayrıca siyasi kaygı gözetmeden böyle bir çalışmaya imza atan belediye başkanımız sayın osman belovacık lıya yine siyasi kaygı taşımadan parti farkı gözetmeden amacının gerze nin gençliğinin en iyi şekilde yetişmesi anlamında vermiş olduğu bu takdire şayan destekten dolayıda hüseyin yüksek başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.faruk şahin

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

şimdik birileri çıkıp benim yorumuma kızacak ama şunuda belirtmeden duramayacağım.sayın yükseğin o parayı vereceğini hiç düşünmüyorum.zamanında bu tarz şeyleri vaad ettiğini ve yapmadığına çoğu kez tanık olduk.saygılarımla !

uğur sağır
uğur sağır @gerzeli - 8 yıl Önce

sayın hüseyin yüksek taahhütlerini yerine getirmişlerdir ve bundan sonra da yerine getireceğine dair söz vermiştir kendilerine göstermiş oldukları hassasiyetden ötürü teşekkür ederiz...

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

hadi bakalım gün ola harman ola ! zaman her şeyi gösterecek !

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

uğur bey yerine getirdi diyosunuzda neyi getirdi onuda açıklasaydınız güzel olurdu.forma mı sadece

uğur sağır
uğur sağır @gerzeli - 8 yıl Önce

siz yukarıdaki haberi okuduğunuza emin misiniz? ....:))
saygılar sunarım...

kahya
kahya - 8 yıl Önce

ne demek istediğinizi anlamış değilim. madem öyle siz sponsor olun, daha gerçek isminizi bile yazmıyorsunuz sponsor nasıl olacaksınız.

karalama
karalama - 8 yıl Önce

karalama yapmayın yapacaksanız daha iyisini yapında görelim, yüksek beyfendiyi tanımam ama yaptığını takdirle karşılıyorum. gençlerimize sahip çıkıyor.

banner381
SIRADAKİ HABER