Yüksek’ten Kahvaltı

Hüseyin Yüksek Geruze Otel’de sporculara kahvaltı verdi.

 

Eski Dikmen Belediye Başkanı Rexson İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Hüseyin Yüksek Gerze spor kulüplerine kahvaltı verdi. Geruze Otelde gerçekleşen kahvaltıya Gerze Spor Kulüpleri sporcuları yanı sıra Yüksek’in İstanbul’dan misafirleri de katıldı.

Kahvaltı önce konuşma yapan Yüksek, ‘’Sizlerle bir araya gelerek, birliği beraberliği tesis etmek, Gerzeli gençlerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu kahvaltıda bir araya geldik. Gerze’de faaliyet gösteren spor kulüplerimize ve kulüp başkanlarımıza gençleri spora teşvik ettikleri için teşekkür ediyorum. Spor gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak durması için en önemli faktörlerden. Spor gençliğimizi zinde ve dinç tutar.”

Spor gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak durması için en önemli faktörlerden biri olduğunu ifade eden Yüksek sözlerine, “Sahip olduğumuz maddi ve manevi gücümüzü Gerzeli gençlerimizin idare ve sevkine vermek üzere mücadele ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun memleketimizin ileri gitmesi, gençliğimizin daha iyi yerlerde görev alması adına desteğimizi sizlerden hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Bu ülkenin geleceğini inşa edecek siz değerli gençlerimizsiniz. Biz burada gençliğin önünü açacağız ki gençlerimiz yarınlarımızı tesis edecek. Huzurlu ve mutlu bir ilçede yaşamamızı sağlayacaktır. İlkini yapmış olduğumuz kahvaltının devamını 30 veya 45 güde tekrar yapacağız.” diyerek devam etti.

Konuşmanın ardından yapılan kahvaltı sonrası ve sporculara bot ve ayakkabı hediye edilerek hatıra fotoğrafları çekildi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 15:35

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER