Şükrü Ergün’ün yazısı.

  Batı kapitalist emperyalizmi-sömürü düzeni; sömürü alanlarındaki proje uygulamalarında, daha ucuz, dikkat çekmeyen, doğrudan suçlanmaktan uzak strateji-taktik öngörmektedir.

Sömürülecek ülke,ister dikta,ister demokratik parlamenter yönetim olsun,değişmez uygulamalardan vazgeçilmez olana;ülkeyi yönetenleri,yönetebilecekleri belirleyip,sıralamak,en etkili ve yetkili erlerde onlar hakkında tüm özgeçmişlerini belirten fişleme-dosyalama yapmaktadır.Yeri ve zamanı gelince bu dosyayla,onları şantaj-tehdit-para v.b. gibi yollarla elde etmektir.Aynı şekilde S.T.K.’ lar  (sivil toplum kuruluşları ki,Türkiye’ de bugün yüzlerce vakıf,dernek,tarikat ve cemaat, ABD ve Avrupa’ dan gelen fonlarla onlara hizmet eder durumdadır),adalet (Yargıtay,Danıştay,Anayasa Mahkemesi) tüm bakanlıklar, kurumlar,ordu,medya, belediyeler  v.b gibi kuruluşlar,siyasi partilerin (iktidar ve muhalefet) yönetici ve yönetimleri,diktatörlükse 1, 2. ve 3. gibi güçlü kişiler hakkında tutulan bu dosyalar oldukça etkili olmaktadır.Bunlarla ilgili bir sürü sömürülen ülke gerçekleri vardır.

Ülkemiz dünyanın merkezinde, enerji alanlarının tam ortasında, kilit ülke konumundadır.

Sömürü düzeni can çekişmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk’ ün ve Mehmetçiğin tokadını unutamamışlardır.

ATATÜRK İLKELERİ ve onları sürdürmek isteyenler çok tehlikelidirler. Atatürk’ ün ilkelerini sürdürmek isteyenlerin(aydınların, bilgelerin, sanatçıların, yurtseverlerin gerçek toplum önderlerinin) buluştuğu güç birliği yaptığı en büyük kuruluş CHP’ dir. CHP’ yi güçsüzleştirmek etkisizleştirmek, bölüp-parçalamak ve yok etmek için her şey yapılmalıdır,   ve bu yapılmaktadır ki, bu projenin uygulama aşamasında, onlara göre bir terslik yoktur. Aksayan, tam istedikleri gibi gitmeyen bir sürü eksiklikler vardır.Bu eksikliklerin olduğu ülkenin başında T.C. gelmektedir.

1-10 yıl kadar önce,2-4 yıl önce,3-1 yıl kadar önce ABD ve ABD’ nin yaptığı<<ABD. AB ve İsrail’ i dost mu, düşman mı tanırsınız>>diye sorulan anketlerde. Türkiye << Düşman>> diyen ülkelerin hep önünde yer almıştır. Yaklaşık 2/3 çoğunlukla  ABD’ yi ve işbirlikçilerini düşman olarak gören Türk Halkının, Mehmetçiğin önünde hiçbir güç duramaz. Hele can çekişmekte olan ülkelerin paralı askerlerinin esir ve köle olmaktansa, özgürlüğü ve bağımsızlığı hiçe sayan, Türk Halkından oluşan Mehmetçik karşısında hiç şansları olamaz. 

Türk Halkının beklediği, inanacağı, güveneceği bir önder, bir komutan,bir yol göstericidir.O da çok yakında ortaya çıkacaktır.

Tarihsel süreç hiç şaşmadan yolunda gidiyor.21. YY’ nın ilk yarısına kadar ABD’ nin en az 25 parçaya bölüneceği, İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya, Belçika başka olmak üzere ,çoğu Avrupa ülkelerinin parça parça olacağı,imparatorlukların son bulacağı,Güneş Ülke Türkiye’ nin önderliği ile;Tüm Türki Cumhuriyetlerinde ve dikta yönetimlerinin yok olduğu İslam ülkelerinde,laik,demokratik,sosyal hukuk Devletinin kurulacağı,Birleşmiş Milletlerde her ülkenin tek oyla temsil edileceği,refah ve mutluluğun başlayacağı bir çağdayız.

Dileğim acı ve gözyaşının az olması, aydınlık yarınların daha çabuk gelmesidir.

 

 

Şükrü Ergün Emekli Resim iş öğretmeni,14 Nisan 2007’ de Anıtkabir’ de Askerin gözyaşını silen Adam. Tel:0212852 3577_ 0533 367 89 10

YORUM EKLE
YORUMLAR
irfan doblak
irfan doblak - 11 yıl Önce

selam hocam, birde şöyle düşünün, bir milletin tarihsel bütün ana yapısıyla oynayıp,dilini,yazısını,tarihini,dinini,kültürünü silmek için dikta edilen rejimden çağdaş batı narası atanlar nasıl oluyorda, şimdi emparyalist , kapitalist rejimleri çağdaş medeniyetlikten çıkarıp sömürge ilan ediyorlar.ilkeler dediğiniz adını desturla andığınız sömürgeci,fitneci,diktacı hatta teslimyetci, gerçeğine rağmen hala hem kızarım hem savunurum demek ikiyüzlülük değilmidir.c.h.p dediğiniz düşünce kurtuluş değil, tam aksine bu milletin şuuruna, benliğine,fıtratına, düşman kesilmişken,atalarımızın ümmet, vatan.millet özdeyişiyle benimsediği milleti,nasıl olurda şuursuz, putperest,ruhsuz,ilkelere gark edersiniz.damarlarindaki̇ asil kanda aranan güç, eğer, yüreğindeki imana bakamaz hale gelirse kendi kadın milletvekilinin namusunu bile hiçe sayan c.h.p denen şerri zihniyettmi kuratacak bu milletin şerefini namusunu, geleceğini???