TÜRK TELEKOM’DAN KÖYLÜYE ÖZEL TARİFE

Türk Telekom’un yeni kampanyası ile “Köy Avantaj Tarifesi” dahilinde 9,90 TL’ye şehir içi 3000 dakika bedava konuşma fırsatına kavuşacak.

TÜRK TELEKOM’DAN KÖYLÜYE ÖZEL TARİFE
Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, hizmetlerini avantajlı koşullarda sunmak amacıyla, farklı müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik kampanyalarını sürdürüyor. Türk Telekom’un İçişleri Bakanlığı tarafından “köy” olarak tanımlanan bölgelerde özel olarak tasarlanan “Köy Avantaj Tarifesi” 21 Mart 2011 tarihi itibari ile kullanılmaya başlandı.
 
Tüm Türkiye’de belirlenen illere bağlı köylerde yararlanılabilinecek olan yeni “Köy Avantaj Tarifesi” dahilinde Türk Telekom’dan ev telefonu hizmeti almaya yeni başlayacak olan köylü vatandaşlar, vergiler dahil ayda 9,90 TL karşılığında şehir içi 3000 dakikaya kadar bedava konuşabilecekler. GSM aramalarını da indirimli olarak, vergiler dahil dakikası 15 kuruştan yapabilecekler.
 
Ayrıca şehirler arası görüşmeler akşam 07.00’den sabah 07.00’ye kadar bedava.
 
7 gün 24 saat kullanılabilecek bu tarifeden mevcut aboneler 12,50 TL karşılığı yararlanabilecekler.
 
Köy Avantaj tarifesi ve kampanyadan yararlanmak ya da konu hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezine yada 718 10 00 numaralı telefonu arayabilir, Türk Telekom Ofislerine başvurulabilirsiniz.
 
Türk Telekom Gerze Bakım Sorumlusu Şakir Duru şunları söyledi: “Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz. Bugüne kadar birbirini takip eden yenilikçi tarife, ürün ve kampanyalarımızla müşterilerimizin birçok beklenti ve gereksinimine yanıt verdik. Köy Avantaj tarifesi de bu yöndeki gayretlerimizin bir sonucu. Yeni müşterilere özel kampanyamız sayesinde, daha fazla Gerzeli, kendilerine sunduğumuz fırsat ve avantajlarla tanışacak. Müşterilerimizden aldığımız güç ve cesaretle önümüzdeki dönemde avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz.”

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 13 yıl Önce

Çok uygun ya. Tüm Sinop ile istediğin kadar konuşabiliyorsun. 9.90 TL ödüyorsun. Üstelik akşamlarıda tüm Türkiye ile.

Ömer Faruk CAN
Ömer Faruk CAN - 13 yıl Önce

Sosyal bağları güçlendirmek için ,maddi açıdan cep telefonlarından kat kat ucuza hemde daha sağlıklı bir hizmet.bu fırsat kaçmaz.

msafir
msafir - 13 yıl Önce

türk telekom un son zamanlarda çıkartmış olduğu en güzel tarife demek köylüyü unutmamışlar

misafir
misafir - 13 yıl Önce

cok güzel bir kampanya türk telekoma teşekkürler

misafir
misafir - 13 yıl Önce

telekomun sunmuş oldugu bu avantaj köydeki vatandaşlarımız için çok güzel bir hizmet teşekkürler

eskici
eskici - 13 yıl Önce

tamam guzel bır tarıfe ama sehırde yasayan vatandaslarımız demıcekmı aynı hızmetı alıyoruz bız neden daha fazla oduyoruz bence bu tarıfeyı sadece koy ıcın degıl herkes ıcın etkın hale getırmelıler...

GEYLANİ KELEŞ KAMPANYA NASIL AÇIK VE NET DEYİL HERKESIN ANLİYACAĞİ ŞEKİLDE OLSA DAHA İYİ OLUR
GEYLANİ KELEŞ KAMPANYA NASIL AÇIK VE NET DEYİL HERKESIN ANLİYACAĞİ ŞEKİLDE OLSA DAHA İYİ OLUR - 10 yıl Önce

.

misafir
misafir - 10 yıl Önce

yasadık


banner381
SIRADAKİ HABER