Türkiye Kuşatılıyor.

Amerika gecen yıllarda kendi parlamentosundan ermeni soy kırım kozunu göstermişti. Türkiye de Yahudi lobisine bir çuval para ödeyerek ermeni soy kırım tasarısını geri çektirmişti. Şimdi ise Almanya bu işin tetikçiliğine soyundu bu sefer Ermeni diasporası Almanya’daki 11 Türk geçinen vekile kesenin ağzını açtı ve cellatlık görevi tevdi etmişler.

Soy kırım hikâyesi enteresandır. Birinci Dünya Savaşında Almanlar Osmanlının müttefikidir. Bu nedenle Osmanlı ordusu Alman genelkurmayının emrindedir. Alman General Anderson’un emri ile Kürt Hamidiye alaylarına doğuda ayaklanan Ortodoks Ermeni taşnakları yatıştırma emri verilir ve Ermeniler göç ettirilir. Bir kısmı da göç esnasında Türk ailelere sığınır, çoban olur, uşak olur. Bir kısmı da yüksek dağlarda yaşayan Alevi Türkmenlere sığınır, alevi geçinirler. Kriptodur yani gizli hırıstiyandır hala bunlar. Bu soykırım denen olayın emrini Osmanlı döneminde Katolik Alman Generali Anderson vermişti.
1915’te Doğuda Osmanlı tebaası olan Kürt ve Ermeniler arasında yerleşim yeri dolayısı ile toprak sorunu yaşanıyordu. Asayişi sağla emri alan Kürt Hamidiye alayları bu görevi fırsat bilip birçok Ermeni’yi keserek emri uygulamıştır ama Hitler gibi gaz odaları vahşeti insan leşinden sabun yapma gibi planlı bir vahşet yoktur ortada Rus tahriki ile ayaklanan Ermeniler doğuda Kürt Türk coluk çocuk keserken asayiş adına bu vahşet yatıştırılmıştır. Burada her iki taraftan da kayıp vardır. Soykırım iddiasının özeti budur.

Atatürk de Cumhuriyetle beraber ölen Ermenilerin çocuklarını yetim mekteplerinde toplatır korur, büyütür, okutur. 100 yıl sonranın tehdidine cevap hazırlamıştır o dahi insan TDK Başkanlığı yapmış Agop Dilacar gibi ünlü bürokratlar yetişmiştir bu mekteplerden. Bu yetim mekteplerinden çıkanların torunlarını bu gün ihanet kullanıyor neden Türk Devleti bunları bilinçli gene organize etmez bunlar hala bu ülkede vatandaştır Atatürk Türkiye’si haksız saldırılarla neden yalnız bırakılır ve suçlu duruma düşürülüyor. 

Almanya’da üç milyon VATANDASLIK statüsünde Türk yaşıyor buranın parlamentosundan ermeni soy kırım tasarısı çıkıyor 

TC sırf dışarıdan değil içeriden de sıkıntılı yönetiliyor anlaşılan. Almanya vb. ülkelere büyükelçi ataşe vb. görevlileri bu ülkelere sorarak mı atıyor Türkiye. Atananlar ya monser ya da yabancı dili Arapça diye övünenlerden oluyor. Sonra da 15 milyon vererek İngilizce için tercüman tutuyor bu kutsanmış zatlar.

Türkiye Temsil noktasında bilinçsiz kompleksli a sosyal basiretsiz beceriksiz korkaklardan meydana gelmiş memur zihniyetli vatandaşlar atanmış bu stratejik görevlere. Görüldüğü gibi Almanya’da yaşayan üç milyon Türkün varlığını akıllı aktif Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda inisiyatif kullanarak kanal ize edememişlerdir. Dış işleri Bakanlığı yakın uzak tehditleri görememektedir. Milli Güvenlik Akademisi ise bu dönemde maalesef kaldırılmıştır. Derin hafıza devre dışıdır. Türkiye analitik çalışmalar ve sağlıklı hedefler koyamıyor. Türk devletinin ve dış işlerinin ülke ülke ne bir hesabı var ne de hedefi. Acı gerçek acıtsa da milletin bilmesinde fayda var. - ABD- AVRUPA - ARAP ÜLKELERİ - ORTA ASYA - RUSYA - ÇİN hepsi ayrı stratejinin ayrı bilgi birikimlerini ayrı hedefleri gerektiren ülkelerdir hesaplarımız. 100 yıl 200 yıllık olmalı ne mümkün Türkiye’de değişen bakana göre politikalar değişiyor Türkiye dışta değil içte de hedef ve kadro körlüğü yasıyor. Stratejik ülkelerin atanmışları Aziz Sancar hoca gibi ülkücü Türk milliyetçisi vatan sevdalısı olmak zorundadır. Memur ve monşer anlayışı ile yurt dışında Türkiye’yi temsil edenlerin ülkeye sadece zararı olmaktadır. Son 30 yılda olduğu gibi. 

Almanya bu kararının faturasını ağır ödemelidir. Kendi Parlamentosu Türkiye’nin seçtirdiği parlamento olana kadar hesabımız kapanmamalı. Bu sahte müttefiklerle alın. Avrupa birliği denen masalınızı kendi çocuklarınıza anlatın denmeli. TC devletinin atadığı muhteremler de haremler de kışlasın dursunlar. Türkün derin millet şuuru gereğini yapacaktır.

HİTLERİN GOBELSIN TORUNLARI dedeniz Hitler Türklerden korktuğu için Türkiye üzerinden Rusya’ya girememişti. Polonya üzerinden Rusya’ya girip buzlara saplanmıştı. Unuttunuz mu soğuklarda donup kalmıştınız sonra da donmayan motor volsvogeni icat ettiniz Türk korkusu size daha çok buluşlar yaptırır daha çok buzlara saplanırsınız. Unutmayız bu kaypaklığınızı. 11 Türk geçinen aşağılık vekillerin Diaspora kaynaklı paraya boğulduğunu biliyoruz. O paraları yemeye umarım ömürleri yeter.

 

YORUM EKLE