Cehalet mi, insafsızlık mı?

Çöp bidonlarına atılan soba külleri tehlike saçıyor.

Cehalet mi, insafsızlık mı?

Gerze Belediyesi tarafından şehrin katı atıklarını depolanması ve çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi için belirli noktalara konulan çöp konteynırları, bilinçsiz vatandaşların sobalardan çıkardıkları sönmemiş külleri atması neticesi yanarak zarar görüyor.

Gerze Belediyesi yetkilileri, vatandaşların küllerini sönmeden çöp bidonlarına atmamaları noktasında destek beklediklerini belirtirken, bu sönmemiş soba küllerinin çöp bidonlarına atılmasından dolayı sadece konteynırlar değil sıkıştırmalı çöp toplama araçlarının da zarar gördüğünü belirtiyor.

Çöp konteynırı içinde bulunan diğer yanabilen maddelerinde yanmasıyla hem konteynırlar zarar görüyor hem de çıkan dumanla yerleşim yerlerimizde bulunan vatandaşlar rahatsız oluyor diyen yetkililer, bu konuda vatandaşların daha duyarlı olmasını istiyor.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
fuat
fuat - 12 yıl Önce

eşek hoşaftan ne anlar... plastik değil demir konteynır olmalı aksi halde bunun önüne geçilemez..

eymas
eymas - 12 yıl Önce

kendinden başkasını düşünmeyen ama toplum içinde hep bilinçli geçinenler vardır.çoğunluk böyle topluma zarar verip habersiz olurlar.tabiki belediyenin zararı nasıl çıkacaktır? basit;o sokaktaki kapı numaralarını ve tabela değiştirip işi hesabını ödetirsin olur biter işine gelmeyen varsa o dengesizi ihbar eder

HÜSEYİN BODUR....
HÜSEYİN BODUR.... - 9 yıl Önce

bu senki̇ tati̇li̇mdede gördümki̇;eski̇ gerze ve gerzeli̇,lerden fazal ki̇mse kamlamamiş..kalmasinin sebebleri̇ onla rdeği̇l;;gurbete gi̇tme zraruri̇yeti̇nde birakianlardir....hulasa;;şehi̇r kültüründen uzak,duyarsiz,kazandiğini i̇şi̇ ve evi̇ arasinda yemi̇ş i̇nsanlarin çoğalmasi maalesefki̇ gerzemi̇zde bu ve bna benzer hareketleri̇n doğmasina sebebi̇yet vermi̇şti̇r...bu çöp kutusu hepi̇mi̇zi̇n verdi̇ği̇ vergi̇ler karşiliğinda linmiştir..yani̇;;;seni̇n ve beni̇m paramla alinan,hayatimizi kolaylaştiran materyellerdi̇r...ki̇mi̇n mlina zarar veri̇yoruz be kardeşi̇m ki̇mi̇n..??????? öz gerzeli vAllahide, billahi bunu yapmaz,istesede yapamaz zaten..çünkü;;;aldığı aile terbiyesi ve devletine sahip oluşu ve Allah korkusu bunu engeller.. bilmem anlatabildimmi..?????saygılarımla....

banner381
SIRADAKİ HABER