Gerze Kent Konseyimizden anlamlı mesaj

Van’da 23 Ekim Pazar günü yaşanan felaketin ardından Gerze Kent Konseyi’nin açıklamasıyla verdiği destek anlamlı mesajlar verdi.

Gerze Kent Konseyimizden anlamlı mesaj

Van'da, 23 Ekim Pazar günü saat 13.42'de meydana gelen merkez üssü Tabanlı köyü olan 7,2 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizleri de derinden yaralamıştır.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissettiğimiz bu günlerde yaşadığımız bu olayda, Yunus’umuzu kaybetmenin verdiği acıyla kanayan yüreğimize, Azra Bebeğimizin kurtuluşu bir nebze de olsa su serpmiştir.

Gerze Kent Konseyi olarak, Van depreminde hayatını kaybeden, yaralanan ve yakınını kaybeden her kardeşimizle tek yürek olduğumuzun, olmamız gerektiğinin bilincinde olarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Konsey olarak, Gerze Belediyesi’nin açmış olduğu yardım kampanyasına tüm Gerzelileri davet ediyoruz.

Aytuğ Kaan Gök-Tolga Baş / Gerze Gündem.















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerze Kent Konseyine
Gerze Kent Konseyine - 12 yıl Önce

amacı; kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan kent konseylerinin çalışma şartları içerisinde gerekli duyarlılığı gösteren Gerze Kent Konseyi Başkanı Osman Belovacıklı ve konsey üyelerine teşekkürler

banner381
SIRADAKİ HABER