ZULÜM AZRAİL OLSA HEP HAKKI TUTACAĞIZ...

IŞİD. Müslüman’mı, Yahudi’mi, Hiristiyan’mı, ataistmi, karar vermek zor . ABD İngiltere, İsrail üçgeninin karanlık odaklarının kurduğu İslam ve Türk düşmanı olan bu örgüt İslam ülkelerinin başına bela edildi . ...

Türk konsolosluğundan 40 vatan evladını esir aldı ve ellerinde rehin tutmaktadır.

Lideri Yahudi asıllı olduğu iddia ediliyor  İsrail”mi kurdurdu acaba diyorsun ve arka perdedeki sahibini merak ediyoruz sergilediği vahşet ve pervasızlık düşündürüyor.

Bildiğimiz bu coğrafyada Amerika, Avrupa, İsrail üçgeninin karanlık odaklarının akıtılan kanda vebali olduğudur.

IŞİD denen örgütün yaptığı eylemlere,  ürperten vahşetine şahit oluyoruz ve İslam’ın yanlış tevsirine neden olacak eylemlerini kanımız donarak izliyoruz.

 Tam bir provakatif mesaj içeriyor bu mudur Müslümanlık dedirtiyor yaptığı vahşet. İsrail İslam ülkelerini istila etse ancak böyle vahşet yapar diyebiliriz…

 İsrail’in kontrolünde İslam’ın içine programlanmış fitne denilebilir özetle çünkü  ABD  ve İsrail politikalarına ters düşen hiç bir eylemleri görülmemektedir.

İslam’la Müslümanlıkla alakası yok diye düşünüyorum.

Bu ne idiğü belirsiz ruh hastalarının oluşturduğu örgütün büyük çoğunluğu  Saddam’ın  Baas Partisi’nden kalma artıklar paralı kiralık katillerden meydana gelen cellat topluluğudur.

Müslüman falan değiller ABD  ve İsrail kendi yapamadığı vahşeti bu örgüte yaptırıyor.

IŞİD  örgütünün eylemleri ile dünyaya verdiği mesaj budur.

 Yani İslam coğrafyasında Müslüman geçinen her sakalı Müslüman değildir  artık .

Ayrıca peygamberimizin gününde başlayan müşriklerin İslam’ın içine fitne sokma çabaları hep olmuştur kuranı kerimde leküm diniküm veliye din ayeti kerimesi ile herkesin dini kendinedir ayeti ile Müslümanlar İslam’ın içine sızılacak fitne kapılarını Allah’ın emri ile kapalı tutmaktadırlar ama İslam’ın içine sokulmak istenen fitne hiç boş durmamıştır.

 Tıpkı, IŞİD örgütünün İslam anlayışı gibi birinci dünya savaşı yılarında İngilizler İslami bilimler okumuş kendi devletinin bilim adamlarına vahabiliği yazdırmışlardır.

 Çöl eşkıyası olan Suut ailesine vahabiliği ve kabenin anahtarını homeseksüel İngiliz ajanı Lavrens tarafından bir program dahilinde uygulanmak üzeri takdim etmişlerdir .

Kabeden Haşimoğulları’nı Ürdün’e sürerek İngiliz dostu bu Suut sülalesine Lavrens eli ile en kutsal mekan teslim edilmiştir.

Ebedi İngiliz dostluklarının temeli işte böyle atılmıştır bu ittifak kendi mesheb anlayışı ile kabe yönetimine hakim kılınmıştır ve hala kabeyi hak olmayan bu mesheb anlayışı ile yönettiriyorlar maalesef .

Hiç bir İslam ülkesinden de peygamberimizin sülalesi nerede diyeni bulamasınız.  Atatürk’ün engel olduğu,  peygamberimizin mezarını yok etme anlayışı ve fuhuşa kılıf olan muto nikahı bu meshepin cevaz vermesi ile meydana çıkmıştır bu odaklar bu günlerde de  IŞİD denen insanlıktan uzak insanı dinden imandan soğutacak eylemleri sergileyen kökünün ne olduğu net olmayan bir örgüt çıkardılar ortaya sahibi gizlidir güya ama hiç İsrail ve ABD politikasına ters düşecek bir eylemini göremiyorsunuz bütün  İslam ülkelerinin labirentlerde kör düğüm olmuş anormallikler yaşanmaktadır İslam coğrafyasında devlet başkanları kurulan örgütler düşündürücü bu coğrafyada…

 

Örnek verirsek İsrail’in vahşet sergilediği  Filistin katliamı Türkiye’de  Allah’ü ekber diyerek kınanmıştı .

FİLİSTİN’i yöneten Mahmut Abbas kendi ülkesinde katledilenlerin acısın bırakmış Ermeni’lere yanan beyanatlar vermektedir hani şu Azerbaycan’da Hocalı’da derisi yüzülerek öldürüen15 yaşındaki Türk kızının kaç dakikada öldüğünü test eden Ermeni bilim adamlarının olduğu Ermenistan.

Böyle vahşetler yapıp mağdur edildiğini iddia etikleri  Ermenistan’a yanıyor,

Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas…

 Müslüman’lığa din kardeşliğine bakarmısınız… !

 Onlar ölürken ben Türk  Milleti olarak yada moda bir tabir ümmet olarak,  bağıracağım ama sen Filistin devletinin yöneticisi olarak Müslüman Türk’ün genç kızlarını çocuklarını yaşlılarını öldüren Ermeni’lere mağdursunuz diyerek ağıt yakacaksın bazen düşünüyorum bu Filistin’i yöneten Mahmut Abbaslar İsrail’in adamımı gerçekten Müslümanmı, Arap’mı şüphe ediyorum kendi insanlarına İsrail’in uyguladığı vahşete Türk milleti tepki gösterirken Ermeni’lerin Türk Milletine yaptığı mezalimi görmezden gelerek bu milletin kendi halkına desteğini  istemeyen bir Mahmut Abbaslar ülkesi Filisti’ni düşündürüyor ve üzülüyoruz ama toplumlar layık oldukları ile yönetilir ayeti aklımızı başımıza toplamamız için yeterli oluyor.

Orta doğu’da cinnet yaşanıyor. İnsanlık tarihinde kazıklı Voyvada .Hitler  dönemlerine rahmet okunacak vahşet sergileniyor savaşında bir sıtandardı vardı nerede bu kurallar.

Dünyada savaş suçluları insanlık suçları işleniyor. BM gibi NATO gibi  insani kuruluşlar ne yapıyor? Tarihinde olmadığı kadar Müslüman coğrafyasında Kadakar’da Dogu Türkistan’da Filistin’de Suriye’de Irak’ta Afrika’da insanlık suçları isleniyor ama Müslüman ülkeler yada insanlar olduğu için seyir ediyorlar .

 İslam ülkelerinin içten kuşatılmışlığı içindeki tefrikalar kurtuluş ümidini öldüren labirentler gibi görünüyor.

Bu nasıl İslam anlayışı  Allah’ü  ekber diyerek vahşice öldürüyorlar canlı bombalar etrafa saçılan insan parçaları derisi yüzülmüş hamile kadınlar annesinin cesedine sarılmış çocuklar binlerce insanı anında kafasına sıkarak öldürmeler, diri diri yakmalar insanlığın ortak mirası kutsal camiler mabetler havaya uçuruluyor…

Hiç bir dinin emretmediği savaşma yöntemleri bunlar.

İnsanlığı felakete sürükleyecek bütün dünyayı saracak zulüm kıvılcımları saçılıyor.

 Komşuda pişen herkese düşer eyyy Müslümanlığı namaz kılmak sanan kalp gözleri körleşmiş zavalılar.

Ey ey İslam coğrafyasında büyük küçük sorumluluk sahibi  yetkili müçrimler…

 Ey ABD, İsrail,  Avrupa üçgenindeki fesat odaklar Eyy bu üçgendeki fesat odaklarına uşaklık eden koltuk işgalcileri…

Size İslam ülkelerini yöneten bir kaç liderin sonunu hatırlatayım Saddam’ın ipini boynuna bir Çingene geçirdi .

Kaddafi’ye çöldeki eşkiya biri parası için demir kazık sokarak öldürdü .

Menderes 22 yaşındaki teğmenlere aşağılatırılarak  idam edildi ABD yöneticilerinden corc.Kenedi kafasına sıkılarak görevdeyken öldürüşü. Ölüm her kezi her yerde gelip buluyor bu koca koltuklarda da buluyor .

 Gelin makamın şehvetinden sıyrılalım ölümü göze alalım İslam coğrafyasında öldürülen vahşet sergilenen her yere duruş sergileyelim insanlık suçlarının tümüne karşı çıkalım NATO’yu  zorlayalım hak ve hakikate davet edelim ölüm bu yolda gelse de bulsa insanlık için ölmüş olunur firavun gibi paranın ağırlığı ile denizin derinliklerinin yuttuğu bir ölüm olmaz. kararlı olmak lazım.

Mukaddes yolda ölüm bile güzeldir.Yeterki iman edilsin.

Neler yapabiliriz?

 NATO  yanlı nötür bir örgüt olmuşsa YEDİ DEVLET BİR MİLET . Türk devleti kendi topluluğunu kurabilir.

TÜRK DEVLETLER TOPLULUGU. savunması ekonomisi dili akademik yapısı re organize edilerek işe başlayalım .

Dilde fikirde işte birlik sağlanmalı feryatlar katledilen kadınlar çocuklar yaşlılar Müslüman coğrafyasındaki Türk içinde yapılmalı Arap içinde velhasıl mazlumlar için yapılmalı bu misyonu yer yüzünde ancak Türk milleti sürdürebilir.

Arap ülkelerini yöneten ABD İsrail, Avrupa üçgeninin karanlık odaklarının esir aldığı müçrim yönetiçileri ile bu adalet sağlanamaz.

Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas gibi Türk milletinin düşmanları ile ensest ilişki içinde olanlarla değil. petrol paralarını bu fesat odaklarının bankalarına buloke eden İslam ülkelerindeki işbirlikçi yöneticilerle değil Allah’ın yer yüzü adaletine memur edilmis hadislerle ayetlerle işaret edilmiş Türk milletti ile olabilir bunun için Türk devletler topluluğu adımı atılarak zulmü katliamı yapanlara alternatif oluşturabilmektir gerçek müminlik MahmutAabbas gibi zavallılarla yolda yürümek değildir.

Filistin’e ağlayıp Doğu Türkistan’ı Kerkük’ü Musul’u Telafer’i Azarbaycan’daki vahşeti görmemek değildir Müslümanlık .

IŞİD vahşetini görmemek tevsir edememek değildirr Müslümanlık Orta doğu’da, kadınlar çocuklar yaşlılar esir alınmış teröristmidir?

 Bunlar ey insanlık devletmi kuracak bu zavallılar. sözde medeni geçinen dünyanın gözleri önünde insanlık suçları işliyor?

 IŞİD, örgütmüdür insan bile olmayan bu ne idüğü belirsiz yapı kime aitse bağlasın kapısına yoksa sahibi de insanlık suçlarından sorumlu olacaklardır bir gün mutlaka seyretmek tarafsızlık değildir manidar bir davranıştır.

 

YORUM EKLE