Gerze gündem haber emlak

106 gün sonra gelen özgürlük.

ÇEVRE

5 Eylül 2011 Pazartesi günü Yaykıl Köyü’ndeki direnişte tutuklanan Volkan Özcan mahkemece serbest bırakıldı.

 106 gün sonra mahkemeye çıkarılacağı öğrenilen Volkan Özcan’ı karşılamak ve destek vermek için Çevreciler ve ilçe sakinleri adliye binası önünde toplandı. Adliye önünde toplanan yüzlerce kişi gözaltındaki Volkan Özcan’ı adliye’ye alınırken alkış ve sloganlarla destek verdiler.

 5 Eylül 2011 Pazartesi günü Yaykıl Köyü’ndeki direnişte tutuklanan Volkan Özcan 21 Aralık 2011 Çarşamba saat 10 30 çıkarıldığı mahkeme tarafından 21 Mart 2012 Çarşamba günü tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. 














Video


Yorumlar (9)

cenk sezgin 12 Yıl Önce

gül güzel kardeşim hakkın. geçmiş olsun.....

anne 12 Yıl Önce

yavrum gözün aydın gül yavrum hep gül seni orda haksız yere yatıranları allah bildiği gibi yapsın çok mutlu oldum

canan 12 Yıl Önce

çok sevindim geçmiş olsun kardeşim allah bir daha göstermesin

ibrahim 12 Yıl Önce

geçmiş olsun volkan kardeşimiz allah bi daha nasip etmesin oralara.

BARIŞ ÖZTÜRK 12 Yıl Önce

volkan kardeşim serbest kalmana çok sevindim geçmiş olsun allah bir daha göstermesin...

Bilgin 12 Yıl Önce

Volkan Kardeşimiz geçmiş olsuun. Topraklarını korumak için mücadele veren birinin bukadar güvenlik önlemi ile getirilip götürülmesini bilmeyen birisi ,seri katilin duruşması var zanneder.Bu nedir yaa...

hüseyin cıvraz 12 Yıl Önce

volkancığım geçmiş olsun allah birdaha göstermesin senin gibi vatanını seven zor bulunur.

uğur 12 Yıl Önce

Memleketini seven ve koruyan duyarlı insanların düşürdükleri duruma bir bakın.Teröristler dışarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken masumlar aylarca duruşmaya çıkmadan esir tutuluyor.İşte bizdeki ......... kavramı bu kadar gelişmiştir.

Göbeğini Kaşıyan Adam! 12 Yıl Önce

Uğur kardeşim; Sen hiç adalet anlayışını sorguladın mı? Empati nedir bilirmisin? Haydi şimdi olayları ters düz ederek oynatalım Uğurcuğum ve bir çözümleme yapalım. Termik santrale, sermayeye karşıyız diye, ekmek parası için orada bulunan Polisi, vatani görevi için silah altına alınmış Mehmetçiği, yani emir kullarını taşa boğduk. Atılan o taşlardan bir tanesi, bir ailenin ocağını söndürseydi, çocuklarını yetim bıraksaydı, sen masumiyetten bahsedebilirmiydin? Ortada bir mağduriyet olduğu kesin. Taş atanlarda, taşlara siper olanlarda ve en çok da Volkan kardeşimiz mağdur. Termik santral kurmak isteyenlere bir şey oldu mu? Ne olduysa emir kullarına, kullanılanlara oldu... Mağduriyet başka, adalet ve masumiyet başka kavramlar...Aşağıdan yukarıya doğru çıktıkça yorumculardan gelen vatan, millet, sakarya nidaları ile fena gaza gelmişsin; akıl tutulması yaşamışsın. Toplumu yanlış yönlendirmeyelim, lütfen. Syg., GKA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.