Gerze gündem haber emlak

ÖDP’den Gerze’ye destek.

ÇEVRE

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, termik santral karşıtı mücadeleye destek vermek için Gerze’ye geldi.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, yanındaki üç kişilik heyetle beraber Gerze’ye geldi.

İlk olarak Gerze Belediyesini ziyaret eden heyet, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan ilk günden bu yana yapılan mücadele ve 5 Eylül günü hakkında ayrıntılı bilgi aldılar.

Daha sonra YEGEP Bürosu’na geçen ziyaretçiler, burada dönem sözcüsü Şengül Şahin tarafından karşılandı. Genel Başkan Alper Baş üyelere yaptığı kısa konuşmasında, 5 Eylülde yapılan direnişin tüm ülkede sıçramaya neden olduğunu söyledi. Zaman ortak mücadele etme zamanıdır diyen Alper Baş, kapitalizmin artık dünyayı ve insanı tükettiği bu zamanlarda halkın sözünün ve eyleminin öneminin altını çizdi.

Termik santral karşıtı mücadeleye destek vermek için Gerze’ye gelen ÖDP heyeti, son olarak Yaykıl Köyü Çakıroğlu mevkisindeki direniş çadırına geçtiler. Genel Başkan Alper Taş, burada toprağını bekleyen vatandaşlara bir konuşma yaptı.

Konuşmasına yaşamını toprağını savunan analarımızı, ablalarımızı selamlıyorum diye başlayan Alper Taş, “Hepinize tüm ÖDP örgütünün teşekkürünü getirmek için geldik. Size saldıranları kınıyoruz. Siz burada yaptığınız mücadeleyle sadece kendinizi değil tüm ülkeyi savunuyorsunuz.” dedi.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, Doğu Karadeniz’den, Tortum’dan, Gerze’den başlayan bu Anadolu aydınlanması, en çok size saldıranları pişman edecek dedi.










Yorumlar (16)

YAVUZ YILDIZ 13 Yıl Önce

YAKINDA PKK DHKP-C TIKKO TÜM YASADIŞI ÖRGÜT VE PARTILER DESTEK İÇİN REKLAM İÇİN GELIRLER ŞİMDİYE KADAR AKILLARI NERDEYDİ ACABA ÇOK MERAK EDIYORUM.

inadına aşk,inadına devrim 13 Yıl Önce

yorum yapan arkadaşa cevap olarak ancak şu söylenebilir.yakılda her zaman sinop ve gerze ödp olarak bulunduk.gece de oradaydık gündüzde 24 saar desteğimizle.ve şunu eklemek istiyorum parti olarak halkın kendi eylemliliğinden doğan kendi iktidarına inanırız ve bunun için çalışırız halkla birlikte.o yüzden ödp ye çamur atmaya çalışman şu an orada direnen halka da nasıl bir gözle baktığını ortaya koyuyor.

yıldız 13 Yıl Önce

ödp geldi diye niye gocunuyorsunuz başbakanımız pkk ile görüşüyor hiç eleştirebiliyormusunuz

GERZELİ 13 Yıl Önce

akp harici hepsi gelir oraya birtek akp böyle fırsat kollamaz herkes gibi sandıkta da ders verir fırsatçılara işi siyasete dökenler utansın .

ÖDP 13 Yıl Önce

ÖDP'si Türkiye'nin % Kaçını oluşturuyor.ÖDP'nin her tarafı destek olsa ne olur ? Olmasa ne olur.AKP destek verse alnarım ne de olsa % 50

YAVUZ YILDIZ 13 Yıl Önce

DEVRİM OLUCAĞI ZAMAN HABER VERİRİMİSİNİZ SANDIKTA GÖRÜŞELİM.DOĞU PERİNÇEGİ ERGENEKONCULARIDA BEKLIYORUZ TABİİ İÇERDEN ÇIKARLARSA

YAVUZ YILDIZ 13 Yıl Önce

KAÇ BAŞLIKLI ARKADAŞA KATILIYORUM.AYRICA BAŞBAKAN PKK YI BITIRMEK ISTIYOR.TERÖR BİTSİN İSTİYOR.BAŞKALARI GİBİ HERONLARI VURMA TALIMATI VERMIYOR.BAŞBAKAN TERÖRDEN NEMALANMAK ISTEMIYOR.BİTSİB İSTİYOR.TEK DEVLET TEK MILLET.

eleştiiri 13 Yıl Önce

kişinin memleketine termik santral yapılmak isteniyor hala bu insanlar partizanlık peşinde bu nası bi mantıktır anlamıyorum bu çevre hepimizin bunu korumak hepimize düşer bu küller den bu çevre kirliliğinden bütün partililer etkilenecek halan daha yüzde 50 miş yüzde 40 meselesi olrak değerlendirenler yazıklar olsun bu kadar duyarsız olan bir toplum olamaz yazıkkkk

YAVUZ YILDIZ 13 Yıl Önce

BU ARADA YENI AKLIMA GELDİ UFUK URASIN BDP+PKK LILARLA YAPTIĞI ANLAŞMALARI VE GÖRÜŞMELERİDE YAZARMISIN.SIRRI SÜREYYA ÖNDERLE OLAN KANKALIĞINI ÖDP NİN PKK+BDP VERDİĞİ DESTEĞİ.GEÇEN HAFTA NTV DE SIRRI SÜREYYA ÖNDERE DESTEK VEREN 17 KİŞİ 1 AYDAN BERİ KENDİSİNE ULAŞAMIYORUZ TELEFONLARIMIZA NEDEN ÇIKMIYOR DİYOR DU.BU MEMLEKETTE KÜRT SORUNU YOK.PKK SORUNU VAR.SİLAHLA ÇÖZÜM OLMAZ.TOPRAKTA VERİLMEZ.VERMEDİK.VERMİYCEZ.

YAVUZ YILDIZ 13 Yıl Önce

1956 VEHBİ KOÇ GELMİŞ FABRIKA KURALIM DİYE (ARÇELİK-BEKO)İSTEMEZUK.SONRA KADERINE TERKEDILMIŞ KOMINIST DAMGASI YEMİŞ YILLARCA BEKLEMİŞ.FRANSADA 27 TANE ALMANYADA 32 TANE AMERIKADA 50 TANE TERMIK SANTRAL VAR.ONLARDA SORUN YOK.MERSINDE VAR ADANADA VAR SORUN YOK BİZE GELİNCE AMAN HİÇ BİR ŞEY OLMASIN 88 YILLIK CHP ZİHNİYETİ DEVAM ETSİN.O TARLAYAI SONDAJ İÇİN SATAN ADAMA NE DIYELIM.2500 KİŞİ İŞ İMKANI BULUCAK YATIRIM OLUCAK İSTİHDAM OLUCAK.

siyaset 13 Yıl Önce

siz olayi siyasete dökerseniz olcagi bu .... neden şaşırdın? hayret ..ya da yaptiginiz olaylarin farkında degilsiniz ...

uğur 13 Yıl Önce

Son ağaç kesildiğinde, son ırmak zehirlendiğinde, son balık öldüğünde paranın yenmediğini anlayacaksınız!!!

partizancıya 13 Yıl Önce

halen partizanlık yapıyorsun avrupa da kalkıyor bu santraller diyoruz kör olmuş sunuz ya inanmıyorsunuz tuturmuş partizanlık diye vehbi çoç gelmiş arçelik gelmiş geri göndermişler kim göndermiş geldimi bakıyım bende bu gerzede doğdum büyüdüm sen duyuyorsunda ben niye duymuyorum bunlar söylenti hemde uyduruk tekeli niye istemişler tekel daha pis işti nasıl inanıyorsunuz nanlamıyorum tabi siyaseten olaya bakıyorsun ya illa satralı temiz diyeceksin bu kömürün tozu dumanı almanyaya mı gidecek ya

kazım aydın 13 Yıl Önce

sen gerzeyi ve gerzeliyi sevdiğindenmi yazıyorsun yoksa ortalığı germeyemi çalışıyorsun neymiş efendim adam tarlayı niçin satmış nasıl anlatsam tabi anlar isen senin evin yanında veya aynı apartmanın başka katını komşun başkasına sattı sende oturduğun yerin diğer komşularınla yerlisi ve sahibisin yeni alan şahıs gelse gürültü patırtı veya etrafı kirletti sana burası benim istediğimi yaparım derse ne yaparsın suç seninmi satanınmı yoksa orayı alanınmı satan satmış satmayan ne olacağını bilmiyor ama bu yeri alan gayet biliyor burası bir köy muhtarı var ahalisi var ve bu bölgenin tarımla balıkçılıktan geçinen 1000 aile var 4 çarparsan 4000 kişi eder sen hiç düşündünmü bu konuları yaşın kaç onuda bilmiyorum gerçe KÜÇÜK İNSANLARIN GÖLGESİ KENDİNDEN BÜYÜK GÖRÜNÜYORSA ORADA GÜNEŞ BATIYOR DEMEKTİR

YAVUZ YILDIZ 13 Yıl Önce

YORUMLARIMI YAYINLADIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERIM.

.............HÜSEYİN BODUR................. 13 Yıl Önce

Bu ; TERMİK SANTARALLER Hakkında bilgi edinmemeye çalışan insanlar burada ahkam kesmeye zamanı olupta internete girip erkek gibi bunun çevreye verdiği zararları öğrenmeden imtina eden oralardan eminen,doğa düşmanı, ALLAHın yarattığı tabita kafa tutmayı aklına yeğlemiş insanlardır ....ALLAH ( haşa) sizden iyi bilmiyormuydu bu çoğrafyayı, bu denizi, bu içindeki, balıkların ne şekilde bir ortam olursa yaşayıp , yaşamayacağını bu alemi yaratan herşeyi bilerek yaratmış, yoktan var etmiş ama bazılarının buna bile kafaları basmıyor yahu siz kimden intikam almak istediğinizin farkındamısınız...ALLAH mı ve onun insanları için yarattığı DOĞAmı..??* yoksa GÖZLERİNİ PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ BİR İNSAN OLARAK YAŞADIĞINI SANMAKMI..???? AKIL DENİLEN ŞEY KULLANILMAYINCA NEYE YARAR Kİ....ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR ,,,,ÖĞRENEN İ,NSAN SATILMAZ, KULLANILMAZ,DİK DURUR HA BİRAZ TÖKEZLENİR AMA YİNE AYAKTA ADAMLAR GİBİ DURUR OĞLU DURUR....Bunu farketmmekten acizlere acıyorumALLAH da acısın,akıl versin...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.