Gerze gündem haber emlak

Yaykıl çöplüğüne kimse dur diyemiyor.

ÇEVRE

Gerze çöplüğü yine gündemi sarsacak gibi görünüyor.

Hiç kimse çekmedi Yaykıl Halkı kadar. Gerze’nin bütün çöpünün evlerinin yanına dökülmesinden geçtiler, her gün yanan kimyasal atıklar bir yana, şimdi de göçüklerle başları dertte.
Haber sitemize gelen bir telefon ihbarı üzerine gittiğimiz Yaykıl çöplüğündeki manzara gerçekten ürkütücü boyutlardaydı. Çöp alanı adeta isyan etmiş, üzerindeki yükü artık kaldıramayacağını haykırıyordu. Meydana gelen göçük metrelerle ifade edilecek kadar büyüktü.
Muhabirimize bu konuda dert yanan vatandaşlar, “Bütün Gerze’nin, fabrikaların pisliğini biz çekmek zorunda değiliz. Birileri artık buna son versin. Toprağımızı, suyumuzu, havamızı kirleten bu illetten artık kurtulmak istiyoruz. Burada bir fabrikanın yöneticisi daha önce ‘bizim ürettiklerimizi insanlar giysi olarak giyiyor’ demişti. Ama biz de onların atıklarının siyah dumanını ciğerlerimize çekiyoruz. İnşaat yapan, hafriyatını buraya döküyor. Günlerdir kamyonlar geldi, gitti. Tonlarca hafriyat boşalttı. Daha önce bu yüzden bir göçük olmuştu. Müdahale ettiler gittiler. Sonrasında uğrayan olmadı ve sonuç ortada. Yetkililer bugün, yarın derken bizi sürekli oyalıyorlar.
Biz de Gerze Gündem olarak sorumlu habercilik bilinciyle olması gerekeni yapıyor ve size bu çirkin görüntüleri yayınlıyoruz.













Yorumlar (21)

tam gerzeli 13 Yıl Önce

Bir gün gelecek bu çöplük chp teşkilatı,yegep ve osman başkanın başına göçecek .Nerdesiniz ey cevreciler nerdesiniz ,nerdesin osman başkan

yegep cöplüge bakk :))) 13 Yıl Önce

gercekten ..yegep denilen cevreci nasil cevreci ??? insanlarin önce yakın amacları olur sonra uzak amacları olur.. yegep daha yakın amacını gerceklestirememis yakinindaki cevre kirligini göz ardi etmiss uzak amaclar pesindeee ....yegep bu cevre kirliginide sorgulasin ki tarafsiz bi cevreci oldugunu anlayalimm...

KÖYLÜ 13 Yıl Önce

Sayın Yoğurtcu , öncelikle sizi sözünüzde durup yeniden gündeme getirdiğiniz için kutlarım. Başkan tarafından verilen süreler hep oyalama , günü kurtarma taktikleri idi. Tabi bunu benim gibi siz dahil herkes biliyor. ALaçam, Bafradan medet uman yegep çöp rezaletini bir kere olsun ağızlarına almadılar.

yegepi karıştırmayın 13 Yıl Önce

yegep biliyorsunuz açıkladı SADECE TERMİK SANTRELE KARŞI ,diğer çevre felaketleri onları ilgilendirmiyor

gerzeli 13 Yıl Önce

termik santrale karsı gelen cevreciler ve belediye baskanımız bu rezalate niye care bulmuyorlar...cok yazık....

gerzeli 13 Yıl Önce

çok haklısın tam Gerzeli biz çevreciyiz diyoruz da nerde bu çöplüğe bir dur diyecek insan ? artık çıksın yetkili birileri yeter bu doğaya verilen zarar yeter topragın havanın çetiği işkence

bak yegep bak 13 Yıl Önce

yegep alacam bafradan medet mi umuyorr :))) dogru 20 kişilik yegep artik careyi alacam bafrada aramaya basladi önce burdaki cevre kirligini gündeme taşısınlar neden yapmiyorlar bunuu sonra da termikle ugrassinlarr

metin 13 Yıl Önce

yorum yazan herkese sözüm özelliklde YEGEP 'e sataşanlara. Niye herşeyi YEGEPten bekliyorsunuz.Hem eleştiryor hemde YEGEP yapsın diyorsunuz.Kaldırın poponuzu sizlerde birşeyler yapın ondan sonra YEGEP 'i eleştirin. OLmaz Siz sadece eleşetirirsiniz. Çünkü sizler ağa başkaları uşak siz söylersiniz onlarda yapar.Hani diyorum YEGEP ciğre sizde kedimisiniz?

neden mi yegep? 13 Yıl Önce

neden mi yegep?? cünkü yegep cevreciyim diye geciniyor ondan yegepp .. burnunun dibindeki cöpü birilerine dokunur diye görmemezlikten geliyor ondan yegeppp .. agalarini kirmak istemiyor ondan yegepp böle cevrecimi olurr ondan yegeppppp

çotuk 13 Yıl Önce

Gerze ilçesinin içme suyunu karşılar. Çöpünü dökme yerini karşılar.Belediye başkanı çıkartır. Milletvekili çıkartır .Ama nedense bir türlü çöp sorunu çözemediler.Yaykıllılar termik santrale karşı çıktıklarının yarısı kadarda bu çöp dökmemeye direnseler bu sorun çözülür sanıyorum.

gerzelii 13 Yıl Önce

yegep yaykıldaki çöplüğe karşı değil ki termiğe karşıymış nasıl oluyosa ne gereği var onların amacı termik hem o çöplüğe gidip rezaleti görmek istemezler gerzenin kibarları ya onlar cadde de eylem yaparlar gösteriş olsun die saygılarımla

metin 13 Yıl Önce

Bak arkadaşım YEGEP çevreciyim diye geçinmiyor,çevrecilik yapıyor.YEGEP 'in kimseye yaranmak gibi sorunu olmadı, eğer öyle bir dedi olsaydı başkaları gibi Anadolu grubuna yaltaklanır, çıkar sağlardı.Onlar sizler gibi ortaya çıkmaktan korkmadılar. Bari kedi gibi yapmayın uzanamadığınız ciğere mındar demeyin.Azacık adam olun, delikanlı olun.

metin 13 Yıl Önce

ne kadar basitve korkakasınız .YEGEP lilerle aklıınca alay etmeye kalmışsın GERZE'nin kibarları diye evet doğru o insanlar kibar olamasaydı sizin gibileri GERZE'de durmazdı.arkadaşım o beğenmediğiniz cadde eylemlerinden sizde yapın çevre için yanınızda olalım, hemde sizin yapamadığınız kadar .

yaltakcı diyen kişiye 13 Yıl Önce

yaltaklanan ve cikar saglayan diye yazan metin... kim yaltaklanmis ne cikari saglamis yazsan acikcada bizde ögrensek anadolu grubu kime ne saglamis cikarlari neymiss... amaaa yegep cevreciyim diye geciniyor gercekten cevreci ise o zaman su yukaridaki cöplüge nedennn bu cöplere bi cözüm aramiyor?? cevreci yaaa hadi bu cevre kirliligi icinde bi sey yapsinnn o zaman bende diyim gercekten cevreciymis yegeppp en yakinindaki cöpü gördü ve eyleme basladi helal olsun yegep e diyimmmm ama yapmazlarrrrrr agalarina ters düser esas yaltakci ve cikarci yegepp kurulmamis termige bu kadar tepki veriyorr her gün büyüyen cöpe dur diyemiyorrr gercek cevreciymissss komik olma metin kardesss.................

metin 13 Yıl Önce

niye bu telaşın yoksa birşeyler ortaya çıkacak diyemi korkuyorsun .Anadolu grubunu savunmak sanamı kaldı.çöplük o kadar seni ilgilendiryorsa gel YEGEP 'e orada konuş eğer bir şeyeler yapmak istiyorsan sadece konuşma ortaya çık gel breaber uğraşalım.Yok YEGEP 'i beğenmedin daha iyisini sen kur biz oraya gelelim.

bu nasil cevrecilik yegepppp!!!!!!! 13 Yıl Önce

anlasildi yegep cöplükle filan ugraşamayan bir cevreci neden bu kadar sinirlendiniz ?? anlamadimm. yakinindaki cöpü göremeyen cevreci yegeppp sizin işiniz gücünüz popilist siyaset yapmakkk cevreci demek hava su toprakk ve cevre ile herseye duyarli olmak ama her nedense yaykildaki cöplüge duyarli degilsiniz buda beni süphelendiriyor demekki birilerine dokunmak istemiyorsunuzzz ben burdan bunu anlıyorum onun icin yegep i elestiriyorumm eleştirilerede saygili olmak zorundasiniz kendinize biraz ceki düzen verinn cevreci yegep cöpe bak önceee :)) ayricaa ben anadolu grubunu savunmuyorum yaykildaki cöplüge yegepin bir sey yapmasini bekliyorum cünkü cevreci ya yegeppp

metin 13 Yıl Önce

artık seninle yazışmayacağım çünkü yazışacağım kişide azcık akıl olur ön görü olur, okuduğunu anlar.Sen kafanı çöpe sokmuşsun başka bir görmüyorsun.YEGEP çöplede diğer çevre ilede ilgili senin gibi sadece çpöle değil .Konuşma çık ortaya neyapacaksak beraber yapalım.Niye korkuyorsun?

cevreci yegepli metin 13 Yıl Önce

sen zaten benimle yazisacak kapasitede degilsin. cümlelerinden belli bak yazilara bende hic saygisizca yazilmis bir sey yok ,ama sizdee sacmalik ve saygisizlik var. ben neden ugrasayim cöplee cevreci yegep var yaaa cevre kirliligi yapan cöple ugrasmak icin benim mi yegep e gelmem gerek ordaki kisiler yaykildaki cevre kirliligi ile ugrasamiyor mu ?? şu nu acıkca sölesen biz oraya dokunamiyoruz oraya dokunca baskalarina dokunmus oluyoruz diyee....sadece gülüyorum size ..sovmenlerrrrr:)))

ABDULLAH GÜZELCE 13 Yıl Önce

ÇAĞDAŞLIK, MEDENİYET DENİLİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLARIN HALİNE BAK. DEMEK Kİ BU İŞLER LAFLA DEĞİL İŞLE OLUYOR. VATANDAŞIMIZ DA BUNLARI GÖRÜYOR ARTIK.

hüseyin çavdar 13 Yıl Önce

istanbul,da çöplerigeri dönüşüm olarak kullanıyorlar.gerzeliler birleşsek geridönüşüm merkezi kursak.çöpten para kazanırız ve çöplüktende kurtuluruz.

KORAY DERELİ 13 Yıl Önce

BU NE YA BU NASIL BIR DUYARSIZLIK SAYIN BAŞKAN..İNSANLIKTAN ÇIKMIŞIZ BE..OTURDUGUN KOLTUK NASIL TEMİZ DİMİ.YAZIK SANA ÇOKK YAZIK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.