Gerze gündem haber emlak

23 Nisan Coşkusu

GÜNCEL

Gerze, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 99. yılında yapılan törenlerde devlet erkanın ilk tören adresi Hükümet Meydanındaki Atatürk anıtı oldu. Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk Sunma töreninin ardından Kapalı spor salonunda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Gerze Kaymakamı Murat Güven, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Jandarma Komutanı Teğmen Bekir Doğan Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Aksu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri, ilçe okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Atatürk ve şehitler huzurunda yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunması ve Gerze Milli Eğitim Müdürü Nazım Aksu tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından Gerze Kaymakamı Murat Güven ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy halkı selamladı.

Programın devamında yine ilçemiz okullarının hazırladığı şiir dinletileri, halk oyunları, miniklerin dans gösterileri ve ilçemiz okullarında çeşitli alanlarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verildi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.