Gerze gündem haber emlak

Belediyeden Bir Yenilik Daha.

GÜNCEL

Gerze Belediyesi görme engellilerinin yollarını takip edebilmesi için özel yapım malzemeden kaldırımları döşemeye başladı.

Aile ve Sosyal İşler Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda Gerze Belediyesi imkanları ile görme engelli vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerler ve en çok kullanılan alanlar göz önünde bulundurularak çalışmalar başlatıldı. Gerze Belediyesi ilerleyen günlerde ilçedeki diğer kaldırımlarda'da bu çalışmaların devam edeceğini bildirdi..











Yorumlar (16)

Zuhal K. 11 Yıl Önce

belediyemizin yapmiş olduğu hizmetlere bir yenisi̇ daha eklendi..sayın başkanımıza teşekkür eder başarılarının devamını dilerim ..

gerzeli 11 Yıl Önce

yollara altın döşese bu secimde alamiycak başakan:)))

yaykıl 11 Yıl Önce

niye alamıyor. baska biyerden secmen mi getiryorsunuz yoksa akp yandaşları.ancak öyle üçkağıtcılıkla kazanırsınız zaten.

ahmet 11 Yıl Önce

gerzede kac tane kör var merak ettim ..

Mithat TUZCUOĞLU 11 Yıl Önce

niye almayacak bende merak ettim.yada alacak olan altınmı yapacak.

suat kısa 11 Yıl Önce

arkadaşim bu zamana kadar sen gerzede hiç deği̇şi̇kli̇k görmüşmüydün? başkan olan imkanlarini gerze halki için kullaniyo teşekkür etmen gerek bence

Nihal K. 11 Yıl Önce

bakanlığımızın türkiye genelinde vermiş olduğu genelgeler ile yapılmış olan hizmet vatandaşımıza hayırlı olsun

Göbeğini Kaşıyan Adam! 11 Yıl Önce

anladık bir genelge var ve düşüncede gayet iyi de, bu kadar da kötü mü uygulanır. görme engelli vatandaşlarımız için fonksiyonel olabilir ancak, görme engelsiz vatandaşlarımız ve şehir estetiği adına tam bir facia. renk seçimi iğrenç, malzeme kalitesiz, işcilik sıfır, birkaç aya kalmaz o malzeme bir bir yerinden çıkacak. o zaman başka sorular sorulmaya başlanacak. yazık olmuş ödediğim emlak vergisine.

ayşe 11 Yıl Önce

körler sadece bu caddedemi yürüycek başkan sırf gösteris yapiyo neymişş cok calismis. berbat olmus . kaş yaparken göz cıkarmış

halk 11 Yıl Önce

kaldırımda yürümek için yer kalmadı önce kaldırım temizlensin kör kardeşlerimiz ya kaldırımlardaki buz dolaplarına çarparsa adı üzerinde kaldırm yayaların yürüme alanı esnafın dükkan açma değil!

h.a. 11 Yıl Önce

görme engelli vatandaşlar için iyi düşünülmüş yerinde bir uygulama fakat daha teknik olabilirdi rengi olsun kaplama şekli olsun güzel olmamış

faruk şahin 11 Yıl Önce

belediyenin butçesinden degil bakanlığın ödeneğinden yapılan bir çalışmadır

FARUK ŞAHİN 11 Yıl Önce

yahu renklere falan takmişsin o uygulan renk tüm dünyada bu çalişmada kullanilan renk.taşlarin şekilleri ise görme engelli vatandaşlarımızın kaldırım başlangıç ve bitiş noktalarını algılayabilecekleri şekildir.ha unutmadan bir dahaki sefere böyle bir çalışma yapılırken rengini sana sorarlar.sende söylersin rengini olur biter.faruk şahin

sanane gösteria yok 11 Yıl Önce

senin -zihnin bir karış zaten ne bekleyebeliriz ki

h.ç 11 Yıl Önce

kardeşim görme engelliler için diyorsun ozaman rengi çok önemlimi takıldığın yere bak

latife görgec 11 Yıl Önce

bende merak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.