Gerze gündem haber emlak

Etkinlikler Devam Etti.

GÜNCEL

Atatürk Anıtına çelenk sunmanın ardından hava muhalefeti nedeniyle saat 10 30 da ilçemiz Kapalı Spor Salonun da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşini yakarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı 19 Mayıs 1919’un 98’inci yıldönümü etkinlikleri devam etti.

İlçemiz Kapalı Spor Salonu’nda devam eden etkinlikler ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Daha sonra Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam eden etkinlikler ardından çeşitli sportif yarışmalar ile devam etti.

Birbirinden güzel gösterilerin sergilendiği kutlamalarda Gerze Belediyespor Judo Takımı, Taekwando, Güreş ve Halk Oyunları gösterileri izleyicilerden bol bol alkış topladı. Ancak, günün en ilgi çekici yarışmaları ise Liseler arası yapılan halat çekme ve çuval yarışları oldu. Gençlerimizin aralarında ki kıyasıya mücadele ve kazanma hırsı vatandaşlarımızdan tam not alırken programın son bölümü ise yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödül töreni ile sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.