Gerze gündem haber emlak

Gerze Termik santral istiyormu istemiyormu?

GÜNCEL

Yaykıl köyü Çakıroğlu Mahallesi'nde Anadolu Grubu tarafından kurulması planlanan termik santral girişimini ankete taşıdık.

Gerze Gündem Habercilik olarak Yaykıl köyü Çakıroğlu Mahallesi'nde Anadolu Grubu tarafından kurulması planlanan termik santralin yapılıp yapılmamasını, sizden gelen istekler doğrultusunda siz okurlarımıza anket hazırlayarak site ekranımızın sağ tarafında bulunan hava durumunu gösteren kod reklamın altında bulabilecek şekilde siz okurlarımıza sunuyoruz.
Anket seçeneklerini birden fazla tıklamanız sonucu değiştirmez, her İP adresinden tek sefer tıklama kabul görür.


Yorumlar (25)

Ebru TOPÇU (İST) 12 Yıl Önce

(anlatim bozukluğu) anket oluşturmuşsunuz ve sormuşsunuz yapılsın mı yapılmasın nı bu sorunun cevapları evet hayır kararsızımdan ziyade (şayet böyle soruluyorsa) yapılsın yapılmasın kararsızım olmalı.bu seçeneklere göre evet desek neye evet oluyor yapılsına mı yapılmasına mı. açık bir anket soru ve cevap seçenekleri olmamış. düzeltmenizi önemle rica ederim. verilen evet hayır cevaplarını hangisi için kullanacağını okuyucunuz bilemez. dolayısıyla geçerli ve adil bi anket olmaz. ilginizi rica ederim. Editidör Notu: Uyarınız için teşekkür ederiz.

Burak Mutlu 12 Yıl Önce

kesinlikle hayir. anadolu grubunun tahsil edemedigi borclarini rusyadan komur olarak almasi ve devaminda avrupaya uretilecek elektrik. hayir. gerzede termik santral istemiyoruz.

Bir bilen 12 Yıl Önce

anadolu grubu kömürü rusya'dan almayacak. lutfen kulaktan dolma uyduruk haberlere itibar etmeyin.

anadolu grubu ............ 12 Yıl Önce

eğer kurulursa kömürü ukraynadan ithal edecek.

muhasebeci 12 Yıl Önce

burak mutlu anadolu grubunun muhasebecisi galiba:)))

can lenın 12 Yıl Önce

lütfen,az buçuk çevreye duyarlıysanız bu anketi olumsuz işaretlersiniz.bu gördüğünüz cennet köşesi ilçemiz yok olacak.istihdam sağlanacak,iş aş para deyip insanların aldığı nefesi ellerinden alacaklar.kanser olmak istemiyorum,termik istemiyorum!

gerzeli gençler 12 Yıl Önce

cevreye- insana ve memleketimizin gelişimine-sanayisine çok duyarlı olduğumuz için çevreye duyarlı en son teknolojili bu santrali kesinlikle istiyoruz. ve yapılsını işaretliyoruz. bir çpk duyarlı ve konuya hakim vatandaşımız da aynı düşünüyor olsa gerek ki neticeye böylesi yansımış.

yabancı biri... 12 Yıl Önce

gerzeli gençler rumuzlu arkadaş ve onun gibi düşünen gerzeliler! kesinlikle istiyoruz diyorsanız kilometre başına bir termik santral yapılsın ilçenize tercih siz gerzelilerin!... biz yaşanılmaz olacak olursa çeker gideriz buralardan ömür boyu burada yaşayacak olan sizlersiniz....

sinop 12 Yıl Önce

yabanci arkadas konulara yabanci odugun belli issizlikten ilcede genc kamadiki zaten

yabancı... 12 Yıl Önce

termik isteyen arkadaşlar neden bu kadar tepkilisiniz? çok istiyorsanız kurulsun ilçenize siz de işsiz kalmayın!... bu ülkenin enerjiye de ihtiyacı var tabi, sağlığınıza da çevrenize de zararı yok diyorsanız kilometre başına bir termik santral kurulsun ki işsiz de kalmayın buralarda... siz istiyorsanız ben de gönülden desteklerim bu fikri...

düşüncelere özgürlük 12 Yıl Önce

herkesin düşüncesine saygı gösterin yabancı biri rumuzlu kişi bu tarafsız bir anket neden geriliyorsun adam ister ister ,istemez istemez.herkes özgür ki bu anket koyulmuş sonucunu hep beraber göreceğiz isteyenlerde varmış demekki.herkesin demokratik seçimi bu!bu anketten yapılsın da çıksa yapılmasın da çıksa sonucu biz değil devletimizin ilgili bakanlıkları inceleyerek onay verecek.lütfen artık kendi düşüncelerinizi başkalarına dayatmaktan vazgeçin.yapılsın isti

gerzeliiii 12 Yıl Önce

evet...çözüm bu işte.-biz çeker gideriz- bizim buradan çekip gidebilbilme lüksümüz yok...olsada çekip gitmeyi memleketimiz terk etmeyi düşünmeyiz bile.bu yüzden de ilçemizin geleceği için bazı yatırımları(termik santral gibi)destekliyoruz.bu nasıl bir önyargıdır ki araştırmadan,körü körüne bir güvensizlikle karşı çıkarak büyük bir yatırıma engel olmaya çalışmak,sırf sürüden ayrılmamak adına b u santralin avantajlarini görmezden gelmek, elinin tersiyle itmek hangi vicdana siğar..birakin insanlik onuru için temiz bir gerze için istemiyoruz nidalarini!biraz mantikli düşünün..herkez hür birer birey olarak özgür düşüncelerini açikca söylemeli.malesef bu günün gerzesinde kimse korkudan yapilsin diyemiyor...

mehmet 12 Yıl Önce

ithal kömürle çalışacak termik santralin çevreye duyarlı olması beklenemez.kömürün 21.yüzyil çağında yeri yok artık.bu santral kurulursa eğer hem insanlara hem balıklara hemde doğaya zarar verecektir.sağlığınız gittikten sonra artık öteki dünyada çalışmaya devam edersiniz.

gerzeliii 12 Yıl Önce

yabancı rumuzlu arkadaşım kilometre başına bir termik santral ne alaka?böyle bir talep varda bizimmi haberimiz yok...?biz bir tane,donanımlı ve gelişmiş teknolojiyle kurulması planlanan santrale e v e t diyoruz.

yabancı... 12 Yıl Önce

gerzeliii arkadaş benzeri teknolojide bol termikler diliyorum sizlere!... yani talep olsa onlara da evet diyeceksiniz sanıyorum... malum yatırım işsizliğinize ve ilçenizin gelişimine yardımcı olacak ya!... çevreye ve sağlığınıza da zararı yok nasılsa!...

Sengul 12 Yıl Önce

yabanmisin yabancımızın söyle allah askına kaç tane termik te bulundun ya da kaç kisi tanıdın terkipten hayatını kaybeden? nükleer değil bu . kulaktan dolma bilgiyle salla gitsin. sevgiler. gercekten bu kadar cevre yi düşünüyorsan, satarabani bisikletle gez, sat bilgisayarını telefonunu televizyonu'nu guvercinle sağla haberleşmeni.

Termikyok 12 Yıl Önce

yabancı adlı rumuz , termik santrali hangi akla hizmet istiyorsun . aklın var mı senin , sırf iş bulmak için gerzeyi sizin gibiler helak ediyorsunuz !!!!!

gerzeliii 12 Yıl Önce

herkez özgür arkadaşım.ben araştırdım gezdim gördüm.abartıldığı, pardon bir kesimin abarttığı kadar büyük bir tehlike yok hiç kimse gözgöre göre sağlığına zarar verecek birşeyi savunmaz...herkez evet ya da harkez hayır demek zorunda değil tabiki karşıtlıklar olacak.zaten ankettede görüldüğü üzre gerze termiğe evet diyor.önemli olanda bu.

yabancı... 12 Yıl Önce

termik isteyen de eleştiriyor beni istemeyen de!... pes diyorum ne haliniz varsa görün!... ilçe sizin ilçeniz karari verecek olan da sizsiniz...

Gerzeli Kızlar 12 Yıl Önce

i̇stiyoruz.. i̇stiyoruz. i̇stiyoruz....

a,çotuk 12 Yıl Önce

evet termık santıral istemeyen gerzeliler hadi goterin kimin isteyip istemedigini

gerzelüyük 12 Yıl Önce

gerzeliyim gerzede yaşıyorum gerzede yaşayacağım termik santral yapılsın istiyorum.esnaflar batmasın istiyorum intihar eden esnaf arkadaşlarıma yenisi eklenmesin istiyorum,batanlar köşe bucak kaçmasın istiyorum.en kötü senaryo dışardan işçi de gelse burada oturacak gökte yaşamayacak.ayrıca eğer şu ısınma ile ilgili söyledikleri şeyi de yapacaklarsa kaçırmayalım istiyorum.yıllardır soğuktan üşümekten benzinle çalışan kat kaloriferlerini yakamamaktan,ya da kaloriferli ev yapamayan mütahitlerden de bıktım herkes yazlıkçı olursa kalorifer parasını bir kişi mi ödeyecek onlar da haklı.şu gerzede değişen bişeyler olsun artık!

HÜSEYİN BODUR.............. 12 Yıl Önce

bir şey ya iyidir ya kötüdür, ya az iyidir, yada çok az kötüdür...yaşarken bunların bilinmesi günümüz dünyasında anket yapılması gerektirecek kadar da asla zor değildir...her türlü mehazdan yaralanılabilme imkan ve fırsatının olduğu , görsel ve yazınsal olarak var olan kitle i,letişim araclarının emrimizde olduğu bir çağda ;;termi̇k santral acilsinmi???????? yok acılmasınmı diye zahmete katlanıp milletin biribirinin kalbini kıracak, ikiklik bir tablo doğuracağına çok ama çokkkkkkkkk azda olsa mevcut olan ve her an emrimizdeki mehazlardan yaralansak iş kendiliğinden bitmiş olacaktır...ne luzumu var ki bunlara, işte görüyoruz bir işin içeriğinden çok ben bu işin neresinde olsam da ogolorumu gidersem, birilerine şirin gözünmek veya var olan aklımı kullanmaktansa hiç yormadan bilmeden, araştrımadan birilerinin yanında yer almak kadar akla zarar bi̇r şey varmidir...okuyun zarari varmi yokmu gözleri̇ni̇zle görün bu birbirinizi kırmaktan daha menfi bir şey değilmi...okuyun.

ali güney 11 Yıl Önce

istemiyorz sen devm et istemeye cotuk

Deniz 8 Yıl Önce

termik santrale hayır doğaya zarar vermeyelim gazlardan dolayı ozon tabakası deliniyor ve onun çıkardığı madde dahha sıcak ediyor dünyamızı ve buzullar bu yüzden eriyor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.