Gerze gündem haber emlak

Hukukçu Ağımız Genişliyor

GÜNCEL

Avukat Nihal Gündoğdu hukuk bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

İlçemiz Çarşı mahallesi Belediye caddesinde, bugün saat:13.00’de gerçekleştirilen açılış töreninde çiçeği burnunda avukatımız Nihal Gündoğdu’yu meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Baro Başkanı Hicran Kandemir ve mesleğin ilçemizdeki duayenlerinden Avukat Kadir Olgunsoy’un müştereken kestikleri törende, Sinop Barosu Avukatlarından, İsmet Topçu, Hasan Sert, Sema Karadayıoğlu Yıldız, Hamide Ceren Aşıcı ve açılış nedeniyle Sinop’tan gelen avukat arkadaşları hazır bulunarak meslektaşlarının mutluluklarını paylaştılar.

Sinop Baro Başkanı Av. Hicran Kandemir’in, günün anlamına atfen Av. Nihal Gündoğdu’ya gemi maketi hediye ettiği açılış, Peri Tozu Organizasyonun hazırladığı birbirinden lezzetli ikramların sunumu ile sona erdi.

Avukatımız Nihal Gündoğdu’ya ilçemiz hukuk hayatına yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Başkan’dan Meslektaş Ziyareti

Sinop Barosu Başkanı Av. Hicran Kandemir, Av. Hamide Ceren Aşıcı’yı ziyaret etti.

Av. Nihal Gündoğdu’ya ait hukuk bürosunun açılışı için ilçemizde bulunan Sinop Barosu Başkanı Av. Hicran Kandemir, ilçemizde bir süre önce avukatlık faaliyetine başlayan Av. Hamide Ceren Aşıcı’ya ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Av. Kadir Olgunsoy, İsmet Topçu ve avukat meslektaşları ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Kandemir, meslektaşı Hamide Ceren Aşıcı’ya gemi maketi takdim ettikten sonra, hayırlı olsun dilekleri sundu ve başarılar diledi.




















Yorumlar (4)

tahsin kuruoğlu 8 Yıl Önce

genç avukatımıza gönülden başarılar diliyorum.açılış kurdelasını kesen başkan ve okul arkadaşım kadir beyi diyer davetlileride selamlıyorum. başarılarının devamını diliyorum

Aylin GÜNDOĞDU 8 Yıl Önce

canım tekrar hayırlı olsun. meslek hayatında başarılar diliyorum.

HÜSEYİN BODUR 8 Yıl Önce

kizimiz;;hayirli,uğurlu olsun,başarilarin daim olsun inşAllah diyor, gözlerinden öpüyorum..babaniz kadir katrdeşimde keşke burada bu mutlu günü paylaşabilseydi....ama ne yaparsin oda ekmekle ilgili olarak maalesef kibrisda demekki..!!!!s izi kutlarken sizi bu günlere yetiştiren ;;o deeğrli babanizi ve annennizide tebrik etmemek elde değil ..!

Orhan KONUK 8 Yıl Önce

hayırlı ,uğurlu olsun.başarılar dilerim.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.