Gerze gündem haber emlak

Köşger Ziyaret Etti

GÜNCEL

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, hafta sonunda Umut Evinde kalan çocuklar ile Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti projesi kapsamında bir yaşlı vatandaşımızın evini ziyaret etti.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, beraberinde eşi Fatma Köşger, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş,Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek ve Özel Kalem Müdürü Nermin Levend birlikte Umut Evinde kalan 6 çocuğun barındığı evi ziyarette bulundu.

Evde kalan çocukların sevgi gösterileri ile karşılanan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, ve eşi Fatma Köşger evde kalan çocukların ilgi odağı oldular. Çocuklarla karşılıklı sohbette bulunan Vali Köşger’e evde kalan çocuklar yaptıkları el becerilerini gösterdiler ve ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Daha sonra Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, ve eşi Fatma Köşger, Valilikler arasında ilk kez Sinop Valiliğince uygulamaya konulan Yaşlılara Evde Bakım Hizmetleri Projesi kapsamında 79 yaşındaki Hamdiye Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.

Valiliğin uygulamaya koyduğu projeden memnun olup olmadığını soran Vali Köşger’e, Hamdiye Yılmaz başlatılan bu projeden son derece memnun olduğunu belirterek projede emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Yorumlar (1)

yasemin 10 Yıl Önce

iyi de bu ev nerede ki sayın editör?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.