Gerze gündem haber emlak

Köyüm İçin Çalıştım

GÜNCEL

Yakadibi Muhtarı Cemalettin Topal köyüm için çalıştım dedi.

5 yıldır muhtarlık yapan 2014 yerel seçimlerinde tekrar aday olan Yakadibi Muhtarı Cemalettin Topal yapmış olduğu hizmetleri sıraladı.

- Seçildikten sonra ikinci yılımda 3500 metre asfalt yaptırdıktan sonra dördüncü yılımda grup yolundan Küçükoğlu Mahallesine kadar ikinci kat asfalt yaptırdım

- Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Hıdırellez şenlikleri yapılan alanda çeşme, wc ve mescit yaptırdım.

- Topaloğlu ve Yusufoğlu Mahallerine imam evi yaptırdım.

- Hasanoğlu Mahallesine şadırvan yaptırdım.

- Hasanoğlu Mahallesinde atıl vaziyette duran kamu malı olan okulun çevre düzenlemelerini yaptırdım.

- Yakadibi Mahallerinin yollarının alt yapısını tamamlayarak palaz malzeme döktürdüm.

- Köyümüze cenaze aracı kazandırdık.

Yakadibi Muhtar adayı Topal, “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır, içinizden biri olarak hizmetlerimin devamı için oylarınızın talibim.” dedi.































Yorumlar (13)

köyünü sevenler adına 10 Yıl Önce

hizmetlerinden dolayi sayin muhtarimizi tebrik ediyor, hizmetlerinin artarak devam edeceğine duyduğumuz sonsuz güvenle kendisini can-i gönülden desdekliyoruz.

RAMAZAN TAŞ 10 Yıl Önce

yakadibi köyü muhtari cemalettin topali yakadibi için ilk döneminde yaptiklari için teşekkür ederiz. yapilanlarin yaninda yayinlayanmayan hizmetlerininde olduğunu biliyoruz. türbün, eski lojmanlarin yenilenmesi, bağlanti yollarinin asfaltlanmasi gibi onlarca yapilacak işin olduğunu biliyoruz. cemalettin topal a sadece hidirellez şenlikleri ve inşaatlarina ortalama yillik 40 bin tl gideri olan yakadibi de yeniden aday olduğu için cesaretinden dolayi kutluyoruz ve başarilarinin devamini diliyoruz. ayrica desteklerimizi sürdüreceğimizi çaliştiği mütdetce yaninda olacağimizi bilmesini isteriz.

isim vermek istemiyorum 10 Yıl Önce

yusufoğlu mahallesinde hala asvalt olmadığını belirtmek istiyorum....

yakadipli 10 Yıl Önce

sayın muhtarı teprik ediyorum her köyün muhtarlarınında yakadibi muhtarını örnek alması gerektine inanıyorum iştir insanın aynası diye buna denir..yakadibi köylüleri olarakta sayın muhtara devam demek gerektini sandıkta göstermek lazım saygılarla.

hizmet edenler ler sevdelısı 10 Yıl Önce

yakadibi köyü muhtarını tebrik ediyor saygılar sunuyorum diyer köy muhtarlrrınıda yakadibi köyü muhtarını örnek almalarını rica ediyor yakadibi köyü halkınında sayın muhtara bu hizmetlerini sandıkta göstermeleri gerektine inanıyorum saygılar

isimvermek istemiyorum 10 Yıl Önce

allah yar ve yardımcın olsun,yeterki sen böyle çalışmalarına devamet.yusufoğlu mahallesinin asfaltını ihmal etme muhtarım.

köylü 10 Yıl Önce

bir gün olur be

dursun erce 10 Yıl Önce

vay fedaker eniştem kralsınız size yakışır

gurbetçi 10 Yıl Önce

syn yakadibi muhtarının yapmış olduğu hizmetleri dışarıdan takip eden biri olarak başarılı buluyorum.gerçekten aktif olarak çalışan yerinde duramayan bir hizmet adamı.tabi ki hatasız kul olmaz ama çalışkanlığı adına yakadibi köylülerinin muhtarlarına sahip çıkmalarını acizane tavsiye ederim

gurbetci 10 Yıl Önce

hasanoğlu + yusufoğlu + küçükoğlu + topaloğlu... hani ekşioğlu :)oraya bir icraat yokmu yazılmamış. dışlanan bir mahalle olarak kalmış anlaşılan.

köylü 10 Yıl Önce

gerze gündem gazetesine böyle bir işe sebep oldugu icin teşekür ediyor yetkililerimizin yakadibi köyü muhtarını tüm muhtar ve adaylarına örnek göstermelerini ve her muhtarın sayın cemalettin topal kadar calış sa köylerde problem olmayacana inanmaktayım saygılar

yakadibi köyü sevenleri 10 Yıl Önce

sayın muhtarın bu işe devam etmesi gerektine canı yürekten inananlardanım. köylü kardeşlerime ve büyüklerimede hadim olmayarak muhalefet olmayın gelmiş gecmiş en fazla hizmet eden muhtarımız olarak tekrar yola devam diyelim ve muhalefet olanlarıda oy vermeyecegimizi acıkca söyleyip hepimizim elbirligiyle mevcut muhtarimizi desteklemeni̇zi̇ ben bi̇r yakadi̇bi̇ köyü sevdalisi olarak hatirlatmayi kendi̇mde bi̇r borcbi̇ldi̇m.

GÜRBETÇİ 10 Yıl Önce

yakadi̇bi̇ ekşi̇ogluna geldi̇yseni̇z bi̇li̇rsi̇ni̇z önceki̇ ve sonraki̇ hali̇ni̇ gelecek döneme sayin muhtarimiz oranin su sorunu cözmüş yolun alt yapisini yapmiş i̇lerki̇ dönemde asfalt ta yapacagina ben i̇naniyorum si̇zleri̇n sadece tekrar sayin muhtari bu hi̇zmete geti̇rmek i̇ci̇n muli̇flere dur demeni̇z yeterli̇di̇r. saygilarla

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.