Gerze gündem haber emlak

Minikler “Bizim Sesimizi de Duyun” dedi

GÜNCEL

Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri perişan

İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri kanalizasyon çalışmaları nedeniyle mağdur. Öğrenci velilerinden gelen mail ve yorumlar doğrultusunda okulumuz öğlen yemeği çıkışında öğrencilerin mağduriyetini fotoğraflayarak sizlerle paylaşıyoruz. Aracı olan veliler öğrencilerini alırken aracı olmayan ise çamurlu yolları aşarak evlerine gidiyor.

Minikler ise büyüklerine şöyle seslendiler. “Hizmete karşı değiliz ama biraz bizi de düşünün. Okulumuzun tüm yolları çamur sırasıyla yapılsa bizlere de yürüyecek yol kalır.” dediler.



















Yorumlar (34)

Yücel Gökmen 10 Yıl Önce

öncelikle şunu söylemeliyim ki belediyemizden ve icraatlarından son derece memnunuz, fakat belediyemizin bu çalışma için zamanlamasını doğru bulmadım, minik öğrencilerimiz 2014 türkiyesinde böyle çamur çökeğin içinde bırakılmamalıydı. sanırım seçimler yaklaştığı için böyle bir tarih seçilmiş !!!

gerze belediyesi 10 Yıl Önce

öncelikle hava şartları nedeniyle daha da zorlaşan şartlar yüzünden mağdur olan tüm halkımızdan özür dileriz.iller bankasının yaptığı ihale sonucunda 31.05.2013(başlangıç)26.03.2014(bitiş)tarihlerini kapsayan 10 aylık bir süreç başlatıldı.fakat bu sürecin başlama ve bitiş tarihleri arasında yapılacak işin süresi çalışılmayan günler (kötü hava şartları dahil)300 gündür.bu sürecin tarihleri tamamen ihale yapan kurum tarafından belirlenmiştir.yıllardır değişmeyen ve sürekli arıza yaratan kanalizasyon problemini belediye olarak çözmek bizim görevimizdir.

mağdur gerzeli 10 Yıl Önce

madem ihale başkasına ait madem belediyemizde bizi düşünmüş o zaman bu işin sonrasını da düşünelim lütfen öğrencilerin halini görüyosunuz bir çok yerde şahit oldum.kazma işlemi bittiği halde her yer çamur içinde hayla..yani bi çakıl dökülse bişiy yapılsa...olmuyo ya böle..

mete çolak 10 Yıl Önce

tek atatürk ilköğretim okulu değil bu mahallede olup başka okullara gidenleride düşünelim

yaşar alp 10 Yıl Önce

gerze gerze olalı böyle zülüm görmedi ben öğrenci velisiyim bu çamur bitene kadar çocuğumu elimden gelse okula göndermeyeceğim.böyle planlamasız projesiz iş olmaz, hangisini anlatayım.yoksa su kesintilerinden mi bahs edelim.

19 mayıs sakini 10 Yıl Önce

valla özür dilemek yerine 19 mayıs mah. hızlandırsanız çalışmaları çamur deryasına döndü hergün bu maduriyeti çekmek zorunda bırakıyorsunuz bir sok. bitmeden başka yere başlıyorsunuz ilk önce biyeri bitirinde öyle başlayın hergün bu rezilliği çekmek zorunda değiliz

gerzeli 10 Yıl Önce

yazıklar olsun size birde kendinize pay cıkartıyorsunuz.gizli oy hesaplarınız yuzunden millet ne durumlara düstü sayın baskan ,arabandan inipte yurudunmu sen o yollarda o cocukların halı nedır biraz saytgın varsa istifa edersın

Fahrettin YAVUZ 10 Yıl Önce

Çalışmalar bitince umarım iyi olur ancak ihaleyi alan firma bence çok dağınık çalışıyor, bir yeri kazıp kapatıyorlar 10 gün sonra tekrar aynı yeri kazıyorlar, her taraf çamur içinde Atatürk okulunun çevresinden, ne yürüyerek nede araç ile geçilebiliyor, böyle çalışma olmaz,bunları denetleyen yok herhalde, bir hizmet verilecek diye insanlara bu kadar eziyet çektirilmez.

devrim 10 Yıl Önce

eyyyyy belediye eyyyyy sitenin başında kocaman başkanın resmi bide diyoki devrim.allah allah böyle devrimmi olurbe.devrimi atatürk yaptı biliyodum,19 mayıs mahalleside sana seçimde devrim yaptıracak haberin olsun.bu ne rezillik allah aşkına bide devrimden bahsediyor osman başkan yazık yazık

melih kulak 10 Yıl Önce

atatürk ilköğretim okulunda okuyan kızımı okula bırakmak için 100 metre otedeki evimden yaklaşık 15 dakika aracimla çamurla bogusmak zorunda kalıyoruz. ? sadece ben degil bütün velilerimizde sıkıntı icinde ve magduriyet yasamaktayiz..bu konuda acil çözüm bekliyoruz..saygilarimla.

19 mayıs sakinleri 10 Yıl Önce

bu ne rezillik bu kadarda pes artık böyle çalışma mı olur 2 aydır gerzenin yolları ,patetes tarlası bırakın ara sokakları bu kadar beceriksiz çalışanlar ve umursamaz belediye yöneticileri yazıklar olsun...

GERZELİ DEĞİL 10 Yıl Önce

gerzeli yine fırsat bu fırsat maduriyetden siyaset yaratma peşinde gördüm seni....bak herkes derdini yazmış...gayet haklılar...ve çözüm bekliyorlar...bu kanalizasyon ihalesini yapan iller bankası diyorlar işte aç telefonu da oraya söyle yada bimer e de yaz

vatandaş 10 Yıl Önce

uyanık olalım 19 mahallesi sakinleri olarak aşağı mahallelerin alt yapısı tamammı da buradan başladınız onlar farklı bize layık görüldü bu mevsimin çamuru baharda yaparsınız oraları.bizi atlayıp öbür tarafa döşenen parkeler ıspatlıyor bunu.bize üvey evlat muamelesi yapılıyor.çok yazık.

öğretmen 10 Yıl Önce

yaşadığımız rezilliği bir biz bir de allah (c.c) bilir. sokaklar çamur, okul çamur her yer çamur... o kadar köylerde çalıştım böyle rezillik görmedim. başkan bey, arabanızdan inin de bu yollarda siz de biraz yürüyün... ayrıca su kesintisi de cabası. söylenecek çok söz var da ....?

mağdur gerzeli 10 Yıl Önce

ya lütfen laf israfı yapmayalım başkan.ne olucaksa olsun bi çözüm bul lütfen......

BİZİ DUYUN ARTIK DUYMAMAZLIKTAN... 10 Yıl Önce

19 mayıs mahallesi'ne günlerdir su verilmiyooo.. sularımız yok rezillik yaaa bula bula bu kış gününü mü buldular heryer çamur balçık balçık yaa bizi biri duysun artıkkk..

öğrenci 10 Yıl Önce

gerze anadolu lisesi olarak bizde şikayetçiyiz yollar berbat hergün okula paçalarımıza kadar çamurla çıkıyoruz bizimde sesimizi duyun...

ÇAĞDAŞ BAŞKAN 10 Yıl Önce

km ne konusursa konussun kentimizz çağdaş olacak dyen baskanimizz...bence reklam panolarna sunuda yaz ey halkimizz topraktan geldik yne topraga döneceğiz.. yazsan daha mantikli yada çamurdan heykel kurslari toprak güveç yapimida olurr çağdaşş gerze yaa:))

Cerzelu 10 Yıl Önce

yaapılan bu çalışmalar hep gerzemiz için gülü sewen dikenine katlanır bu çalışmalar yazın hiç yapılmazdı kalabalıktan

19 MAYIS SAKINLERİ 10 Yıl Önce

bu rezilliği her gün yaşiyoruz.bu yapılanları gördükce chp belediyesi bu oyları hak etmıyor. carşi mahallesi hamidıye mahallesi.köşk mahallesinde hıc bır calişma yok ama yukarı mahalleler camur altında acaba neden boyle yoksa buralardan belediyeye oy mu gelmıyor.

ferhan 10 Yıl Önce

gerzeyi carsı mahallesinden (merkez) ibaret sanan zihniyetin gerzeyi getirdigi nokta cok acık. bu sorunlara merkezi hukumetin eli degmedikce bu sorunlar cozulmez...gidin de akp li belediyeleri bulundugu yerlerde gozleyin.. chp li gerze camura susuzluga mahkum..30 marta az kaldı haydi hayırlısı...:))

fazlı kus 10 Yıl Önce

yani yapılan iş deyil bu rezilligi bian önce bimesi lazım

Hizmet varsa her zaman destek... 10 Yıl Önce

ben gerze'de hiçbir belediye zamanında bu kadar yoğun ve cesurca bir çalışma yapıldığını görmedim.o yüzden bazı nankörler gibi yapılanları görmemezlikten, duymamazlıktan gelemem.

GERZELİ DEĞİL 10 Yıl Önce

sen bekle ferhan hizmet gelsin diye hükümet bakanının oğlunu yatak odasında euro dolar tl maç yapıyor hangi merkez hükümet.... fatih belediye başkanı tatile mi çıktı...

ferhan 10 Yıl Önce

istanbulu iski batagından alıp ellerinde bidonlarla su dukkanlarına hucum ettigi gunlerden alıp avrupa ayarında bir sehir yaratıp bu gunlere getirenler refah ve ak partili belediyeler olmustur siz gidinde hizmetin ne oldugunu ankara ve istanbullulardan bir soruverin :))

19 mayıs sakınleri 10 Yıl Önce

gerzede cok hızmet varmış .hızmet mı var camur deryasımı var. degerlı kardeşim .tabi ki sen hamıdıye mahallesinde oturuyorsun da at gözlükle bakıyorsun çıkar şü at gözlüğünü de öyle bak 19 mayısa taraflı olarak degil.

gerze sakınleri 10 Yıl Önce

bu gerze şimdiye kadar hıç sağ partı belediye görmedi varsa yoksa chp siniyedını gördü .camur gördü,bırbırını kayırma ,göz boyama gördü inşaallah mart seçimlerde gercek belediyeyi görecek.akpartı beledıyeyı görecek ..........

GERZELİ DEĞİL 10 Yıl Önce

evet bende onu diyorum çalışma olmadan düzelme olmaz istanbul taksim de 2 ay öncesi de çamur çökelekdi...şişli gerçekten çok güzelbir semt birde otelleriyle ünlü semtler var sen anlarsın onu....

GERZELİ DEĞİL 10 Yıl Önce

sayın sakinler ayakkabı kutusu bank ve yatak odası bank dan borç alıp yaparsınız artık devletin kasasında bişi kalmadı nasıl olsa

hasan diri 10 Yıl Önce

o okul yollarına taş döşenmesini arz ederiz

PINAR AVLACI 10 Yıl Önce

yardim edilmesini ica ediyorum

BABACAN 10 Yıl Önce

sade orasimi eski karayolları ispinos sokakta aynı rezillikte insan biryeri yapar sonra biryeri yıkar ne işi denetleyen var nede sorgulayan var

ORHAN ÇAKALOĞLU 10 Yıl Önce

şişli̇ çok güzel evet osmanbey-nişantaşi ama kurtuluş ve feriköy ü sayma:)

ahmet yalım 10 Yıl Önce

tam bir fiyasko..birde okul yolu ve bahçesi..dostlar alışverişte görsün..amaş gerçekten hizmet olsa önce geçici tedbir alırsın sonra kazı çalışmaları yaparsınız..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.