Gerze gündem haber emlak

Ziynet Harputlu Yılmaz yaşama veda etti.

VEFAT

Yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesinde yenik düşen Ziynet Harputlu Yılmaz, bugün sabah 10.30’da hayata gözlerini yumdu.

1966 doğumlu olan Ziynet Harputlu Yılmaz, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu, 20 Ocak 2012 Cuma günü evinde rahatsızlaşan Ziynet Harputlu Yılmaz Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra Samsun Tıp Fakültesi hastanesi sevk edildi. Sevk edildiği Samsun Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşam mücadelesine yenik düşen Ziynet Harputlu Yılmaz, bugün sabah 10.30’da hayata gözlerini yumdu.

Gerze Mal Müdürlüğünde gelir memurluğu yapan Ziynet Harputlu Yılmaz’ın cenazesi 22 Ocak 2012 Pazar günü merkez camisinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek.
Gerze Gündem Haber olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


Yorumlar (16)

Şengül Demir 12 Yıl Önce

Allah'ım Mekanını Cennet Eylesin.Dualarımızı Kabul etsin.Acınızı sizinle paylaşıyorum Allah güç versin Ailesi ve Yakınlarına...

Bayram DEMİRCİ 12 Yıl Önce

allah rahmet eylesin, nur içinde yatırsın, kabri cennet olsun. amin

AHMET KABAŞ 12 Yıl Önce

allah rahmet eylesin ziynet'le ilkokul'da aynı sırayı paylaştık orta okulda gene aynı sınıfta okuduk aynı sırada oturduk çok sevdiğim arkadaşımdı kardeşim gibiydi çok üzüldüm mekanı cennet olsun allah annesine kardeşlerine ve kızına güç ve sabır versin

HÜSEYİN BODUR 12 Yıl Önce

yüçe allahim rahmet eylesi̇n, mekani duraği cennet olsun..geri̇de biraktiklarina allah sabirlar i̇hsan eylesi̇n...çok hanim, hanim bi̇r bacimiz ve kardeşi̇mi̇zdi̇...hi̇ç bi̇r i̇şi̇ yapmamazlikdan gelmezdi̇, i̇yi̇ bi̇r devlet memuru ve hemşehri̇mi̇zdi̇....i̇nanin çok üzüldük...bodur ai̇lesi̇...i̇st.

Canım Ablam 12 Yıl Önce

gerzenin yüreği temiz,sevgi dolu insanı.benim canım ziynet ablam mekanın cennet,ruhun şad olsun.hayatımda tanıdığım ve en önemli ve en güzel insanlardan biriydin.umarım melekler yoldaşın olur.üzerine yıldızlar yağsın, acılı ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

KAAN TUTKUN 12 Yıl Önce

Canım Ablam gerzenin yüreği temiz,sevgi dolu insanı.benim canım ziynet ablam mekanın cennet,ruhun şad olsun.hayatımda tanıdığım ve en önemli ve en güzel insanlardan biriydin.umarım melekler yoldaşın olur.üzerine yıldızlar yağsın, acılı ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

idris aydın 12 Yıl Önce

ziynet abla cenab-ı allahtan dileğim seni cennetine kabul etmesi nur içinde yatasın abla allah yakınlarına sabır versin

m ecit demirtaş 12 Yıl Önce

zeynep hanıma allahtan rahmet diliyor dost ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

mehmet güleryüz 12 Yıl Önce

sevgili ablam allah rahmet eylesin.o kadar iyi insandınki insanın niye diyesi geliyor.çok seni çok özleyeceğiz.

NURHAN KAPTAN , AHMET KAPTAN 12 Yıl Önce

kardesim zinete allah rahmet eylesin durani mekanini cennet eylesin cok cok iyi kardes ve komsuydu kalanlarina allahtan sabir saglik dileriz.

BİLGİN YETKİN 12 Yıl Önce

canım arkadaşım aramızadan apansızca ayrılışın bizlere çok büyük ve buruk bir acı verdi.o güzel gülen yüzün çok zamansız soldu.ama biz seni yine o güzel bakan gözlerinle daima hatırlayacağız.ailene ve sevdiklerine çok büyük sabırlar diliyorum.mekanın cennet olsun canım ziynetim...

Nermin-Cevat ŞENSOY 12 Yıl Önce

ziynet kardeşimizin ölümü bizleri son derece üzmüştür.gerze halki ismindende değerli bir şahsiyeti kaybetmenin üzüntüsü içinde kalmiştir.allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.allah kizi cansuya sabır versin.yakinlarinin başi sağolsun.

Hasan TURAN 12 Yıl Önce

güler yüzlü kardeşimizin vefatını yeni öğrendim.çok üzüldüm.kendisine rahmet,ailesine sabırlar diliyorum.

Ercan Çelik 12 Yıl Önce

canım ablama rabbim den rahmet,cansu kardeşime ve tüm sevenlerine rabbim den sabir diliyorum çok iyi yürekli,güleryüzlü ve sevecen biriydi mekani cennet olsun...

Mehmet DURMAZ 12 Yıl Önce

canim ablaciğim kizimin geçirdiği kazadan dolayi ölüm olayinizi geç duydum her nekadar bu ilçede yabanci isemde sizin kadar dürüst iyi ve güler yüzlüsüne rastlamadim allah gani gani rahmet eylesin mekanın cennet olsun cansu kızımıza allah sabır versin

mahmut yıldz 12 Yıl Önce

gerçekten çok iyi bir insandı allah rahmet eylesin mekeni durağı cennet olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.