Gerze gündem haber emlak
2014-08-23 10:52:43

Nükleersiz Türkiye için kürekle Karadeniz kaldığı yerden devam ediyor!

Pınar Demircan

23 Ağustos 2014, 10:52

Yeşil Düşünce Derneği ve Nükleersiz .org ‘un düzenleyicisi olduğu Nükleersiz Türkiye için Kürekle Karadeniz Projesi 13 Ağustos bugün, kaldığı yerden devam ediyor. Hüseyin Ürkmez bu sabah 08:15′te Trabzon’a uçup 4-4,5 saat otobüs yolculuğundan sonra Hopa’ya varacak . Dün kahvaltıda bir araya gelerek Yeşil Düşünce Derneği Temsilcisi şapkamla projenin detaylarını konuştuğum Hüseyin, projenin gerçekleştirilmesinde büyük heyecan duyuyor, 2 aylık muhteşem bir deniz yolculuğuna şahitliğe hazır olun!

Karadeniz’in kıyısında kurulacak bir nükleer santralin haşlayacağı Karadeniz’i ağır ağır kürekleyecek olan Hüseyin’i yolculuğu boyunca //share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0IsTDk7U0PboEv3f5T3TgDG6AE5DXLBZt GPRS sistemi üzerinden izleyebilecek yeşilgazetede benim kalemimden de gün gün serüvenini okuyabileceksiniz . Hüseyin’e nükleer karşıtlarının mesajını Karadeniz’in doğusu Hopa’dan başlayarak batısında İstanbul’a kadar iletme sürecinde başarılar diliyoruz .Hüseyin’i yalnız bırakmayın , Tüm Karadeniz halkına ,Karadeniz derneklerine selam olsun!

Not: Sizler de Kamuoyunun somut katkısını almak için oluşturulan //www.fonlabeni.com/proje/detay/1763/nukleersiz-turkiye-icin-kurekle-karadeniz üzerinden desteklerinize devam edebilirsiniz.

Nükleersiz Bir Türkiye için Kürekle Karadeniz!

 

//yesilgazete.org/blog/2014/08/13/nukleersiz-turkiye-icin-kurekle-karadeniz-kaldigi-yerden-devam-ediyor/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.