Gerze gündem haber emlak

İlk Durak Sinop

SİYASET

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in Anadolu gezisi Sinop ile Başladı

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Sinop Derneklerinin Temsilcileri ile Sinop’a gelen Aydıner, ilk olarak Gerze AK Parti teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat mensupları ile yapılan sohbetten sonra Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve ekibi Gerze AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu ve partililer eşliğinde ilçe merkezindeki esnaflar ziyaret edildikten sonra Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret ettiler...

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i ve beraberindekileri tek tek karşılayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydıner’e Gerze’nin simgesi olan Hacı Kadı Horozu maketi ve plaket takdim etti.
Bayrampaşa Belediye Başkanı konuşmasında,” binlerce Sinoplu kardeşimiz Sinop ilimizin tüm değerlerini ilçemize taşıyarak Bayrampaşa kültürünün renklenmesinde önemli rol üsteleniyor. Bizde Sinop’un kültür değerlerini yerinde görmek ve sıcakkanlı, temiz yürekli Sinoplularla kucaklaşmak için Sinop yollarına düştük.” dedi.
Başkan Aydıner’in Sinop ve ilçelerine düzenlediği dostluk ve dayanışma gezisi 4 gün sürecek. Program dâhilinde, Sinop Merkez, Türkeli, Ayancık, Dikmen, Durağan, Erfelek ve Saraydüzü ilçeleri ziyaret edileceği edinilen bilgiler arasında.



















Yorumlar (1)

GERZELİ DEĞİL 11 Yıl Önce

akp teşkilati tam kadro belediyeye koltuğa bakmaya gitmiş sanırım... sayın başkan kapıya kadar uğurlayıp er meydanının boş olmadığını göstermiş bence...:)))

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.