Gerze gündem haber emlak

Burası HASTANE(!)

SON DAKİKA

Gerze Devlet Hastanesinde durum içler acısı…

Bugün ( 4 Eylül Perşembe), muayene için Gerze Devlet Hastanesine gidenler büyük bir şokla karşılaştı.

Sadece Acil hizmetin verildiği hastanede uzman polikliniklerinin önü bomboş kaldı. Vatandaşlar isyanlarını artık sesli olarak da dile getirmeye başladı.

Alınan bilgilere göre Anestezi uzmanının kadrosuyla beraber Sinop Devlet Hastanesine çekildiği, Genel Cerrahi uzmanının da 3 ay süreyle yine Sinop Devlet Hastanesine görevlendirildiği, mevcut dahiliye uzmanlarından birinin diyaliz eğitimine gittiği, diğer dahiliye uzmanının ve Kadın Doğum Uzmanının nöbet izninde olduğu, öğrenildi.

Acil Servisinde görevli iki pratisyenden birinin de izinli olmasıyla Başhekimin tek başına bütün hastanenin yükünü acil servisinde poliklinik yaparak üstlendiği görüldü.

Yoğunluğun çok olması nedeniyle kilometrelerce uzak köylerden gelen hastaların geri çevrilmek zorunda kalması ya da Aile Hekimlerine yönlendirilmesi haklı olarak vatandaşı isyan ettirdi.

Haberin Videosu (Bir hasta tarafından çekilmiş amatör kamera):

Yorumlar (14)

gerzee 10 Yıl Önce

gerze de kaymakamlığı belediyeyi nekadar resmi daire banka varsa kapatalım sinop a taşınalım...

3457 10 Yıl Önce

biz insan degilizki hayvaniz bisey olsa burda nolcak doktorsuz bilmiyoruz yazik cok yazik

gerzeli 10 Yıl Önce

ziraat bankasının yanındaki tekel binasını çürüttünüz askerlik şubesini kapattınız cezaevini kapattınız hastanede doktor yok bu ne ya sinop un gerzenin yetkilileri nerede verdiğim oylar haram olsun hepinize hakkımı helal etmiyorum

İsmail BALCİ 10 Yıl Önce

arkadaslar hastanemize ve degerli doktorlarimiza sahip cikalim lutfen bir olalim diri olalim bu oyunu bozalim bu hizmet aski ile cuzdan askinin hastanemizi kapatma oyununun bir parcasidir

Adil Tütüncü 10 Yıl Önce

sayın gerzeliler hastanize sayip çıkın

nezih 10 Yıl Önce

bu iktidar milletvekili aday olursa hangi yüzle oy isteyecek?muhalefetinkine gelince kitap atarak değil gerzenin sorunlarına çözüm olmakla gündeme gelmeli.

bülenttt 10 Yıl Önce

geerze halkı nın zihniyeti degişip çalısan kişileri basa geçirsinler yönetilen değil yöneten olmak lazım

ESNAF 10 Yıl Önce

si̇z akp chp derken yok o i̇yi̇ymi̇ş bu güzelmi̇ş derken bu gerzeli̇ye herşey mustahak i̇yi̇ oluyor.gerçek hi̇zmet verenler başimizda olmadiği sürece bu b.k komkusunu eşşek gi̇bi̇ cekeri̇z.

Orhan USTA 10 Yıl Önce

gerze tüm bölgede akp zihniyetine direnen çok nadir yerlerden biridir. direnmeye devam askerlik şubesi kapatıldı, cezaevi kapatıldı, öğretmenevi kapatıldı v.b. hastanemiz ise zaten sn. yaşar topçu nun hizmetidir. şimdi de onun üzerine oyunlar oynanıyor. istediğiniz kadar oynayın nasıl ki termik denen bela buradan defedildi bu da gerçek gerzeliye sorun yaratmaz. sağlık zaten komple paralı olmuş. kimi kandırıyorsunuz?

MEHMET ÜNLÜTÜRK 10 Yıl Önce

öncelikle gerze gündeme tşkür ederim nerde buranın kaymakamı nerde buranın belediyesi nerde buranın muhtarları beraber olup elele gelp niye bu hastane sorunu çözülmüyor nerde buranın tuzu kuruları seçim zamanı seçime biır aylımı bi sag bi sol çıkarıyorlar kazandıkcan sonra bu halkınan neden ilgilenmiyorlar hey gerzeli sinoplu halkım sandık başına gitgin zaman sag elimi sol gögsünün üzerne koyacaksın mührü eline alacaksın hizmet kim derse ona basacaksın sinopun kalesi demeyle olmuyo bu iş sinop halkıiçratla oluyor saygılrımla

haluk bülcek 10 Yıl Önce

chpye devammm belediye akp olsaydı doktor dolardı orası cahiller

orhan çakır 10 Yıl Önce

cahil sensin arkadaş zamanında akpye vermıs burası ne oldu aynı değişen birsey yok buraya özel hastane ile anlaşma yapıp bır tane açılması lazım bak o zaman gerzede hastanede sorun olur mu

HÜSEYİN ÜNLÜTÜRK 10 Yıl Önce

internetten butun yorumlari okudum ve gülümsedim bunu yazarken hiç birinizi kirmak istemiyorum hepimiz sinopluyuz bu yazmış olduğum hepimizin yararina şeçim zamanlari hiç gözünüzün önüne almıyorsunuz türkiye meclis başkanliginda millet vekillerimiz devamli konuşurken demokrasiyi bir birlrine hitap ediyorlar güzel bişey ama demokrasi sadece onlarin değil oy verenlerinde demokrasisi bir partimizin sinop millet vekili devamli demokrasiyi kullanan kişiler 81 vilayetin yüzde 52 alan cumhurbaşkanin şeçiminden sonra meclis başkanliginda toplantıda mecliste sinop milletvekimiz meclis bakanliğina doğru kitap atti cumhurbaşkanimiz yüzde 62 oysinop almiş sayin mllet vekilim televizyon çikip demokrasi demokrasi hakimi kullaniyom diyor bende demokrasi hakkimi kullaniyorum biri birinizle takişicaginiza sayin hemşerilerim 81 vilayetin için de sinop millet vekilimi akili bu sinop ileri gidermi esas hesabi millet vekline sormali sorun 15 senedir miletvekilim ben sana oy verdim siz sinopa ne verdiniz...

deli gerzeli 9 Yıl Önce

insan sağlığını siyasi malzeme haline getiren tüm hemşerilerimi kınıyorum.bırakın akı - karayı elimizde varolana sahip çıkalım nerede gerzenin termik karşıtı gurupları hani o müthiş kalabalık hadi bir defada hastahanemizi kurtarmak için toplanıp başkaldıralım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.