Gerze gündem haber emlak

Genç Yaşta Hayata Gözlerini Yumdu

SON DAKİKA

Gerze Devlet Hastanesi'nin uzman doktor kadrosu dolu olsaydı, acaba Çiçek Özcan kurtarılabilir miydi?

Uzun yıllar balıkçılık yaptıktan sonra 2003 yılında Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun ilçemize kurulmasıyla hizmetli olarak bu güne kadar çalışan Özcan Dinç (50) Geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Edinilen bilgiye göre 30 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 10 30 sıralarında çalıştığı GMYO çay ocağında otururken bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği fark edilen Dinç’e ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince yapılarak Gerze Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gerze Devlet Hastanesin de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Özcan Dinç saat 12 00 de aramızdan ayrıldı.

Özcan Dinç’in cenazesi 1 Temmuz 2014 Salı günü Merkez Camide kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz eski mezarlıkta toprağa verilecek.

Gerze Gündem Haber Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Yorumlar (15)

Öğretmen-Sedat IŞIDI 10 Yıl Önce

haberi̇ okuyunca çok üzüldüm.özcanıma allahtanrahmet diler,dostlarına ve yakınlarına baş sağlığı dilerim

Recep YORTANLI 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin.

Çağlar Peker 10 Yıl Önce

öncelikle sevgili ağabeyim çalışma arkadaşım çiçek özcan'ın vefatından duyduğum derin üzüntüyü belirtmek isterim mekanı cennet olsun inşallah. sonrasına gelecek olursak evet gerze hastahanesinin durumu içler acısıdır.canımız allah'a emanet.tekrar basımız sağolsun

ahmet kabaş 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesi̇n .abi̇m zeki̇ kabaşta ayni şeki̇lde uzman doktor olmadiğindan hayatini kaybetmi̇şti̇

tanju savcı 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesin allah geride kalan dostlarına ve ailesine sabır ihsan eylesin

tansel çöl 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesin nur içinde yatar inşallah

Ahmet Hakan ÖZSOY 10 Yıl Önce

allah rahmet eylesin. tüm yakınlarına sabırlar ve başsağlığı dilerim.

vatandaş 10 Yıl Önce

sayın mustafa bey bu haberi yaparken önce doğru bilgi alın ondan sonra haberi yapın olurmu ? hasta hastaneye geldiğinde 2 tane uzman hekim vardı 2 tanede prt.hekim vardı başında hani doğru haber yapın diye yazdım Editör Notu: Biz uzman hekim yok demedik sayın vatandaş "Gerze Devlet Hastanesi'nin uzman doktor kadrosu dolu olsaydı, acaba Çiçek Özcan kurtarılabilir miydi?" dedik. tüm kadroların dolu olması her türlü hastalıklar için önemli değilmi?

sinan 10 Yıl Önce

hastalık işi keşkelerle olmaz eğer hastanemiz varsa tam teşekkülü olmalıdır. olanla yetinmemeliyiz hep birlikte tek yumruk olalım hastanemizi daha iyi bir noktaya çıkartalım

gerzeli 10 Yıl Önce

vatandaşa katılıyorum.yaptığınız işi layıkıyla ve hakkıyla yapın.hkardiyoloji uzmanı oastanın hangi durumda hastaneye geldiği hakkında bilginiz var mı?hastanedeki doktorların yaptığı müdahaleyi biliyor musunuz?diyelim kardiyoloji uzmanı vardı ''ki belirtmek isterim belki bilmezsiniz mustafa bey kardiyoloji uzmanı kalp hastalıkları doktorudur'' hastane de uygun ekipman yoktu diye haber yapardınız o zaman da.sizin karaladığınız hastanede hastalar mağdur olmasın diye başhekim acil de nöbet tutuyor.öher ölüm zamansız ve acıdır merhuma allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum.farazi ithamlarda bulunmak cahillerin işidir bu haberi yapmadan önce hastaneye gidip sordunuz mu öğrendiniz mi?sağlık çalışanlarını böyle karalarsınız sonra doktor yok dersiniz. Editör Notu: Görevliler görevini yapmadı demedik sayın gerzeli, mutlaki hastanede çalışan görevliler görevini layıkı ile yapmıştır. buna tüm kalbimle inanıyorum çünkü sonuçta onlar hayat kurtarmak için ordalar ve görevlerini tam yapıyorlar. bizim görevimiz hastane personelinin tam olması yolunda haber yaparak ilçe ve çevre hastalarına daha iyi hizmet getirilmesinde katkıda bulunmak. Siz istemezmisiniz tam kadrolu hastane?

yolcu 10 Yıl Önce

bakıyorumda hastane kadrosunun tam olmasını istemiyorsunuz herhalde. bu konudaki duyarlılığı için mustafa beye teşekkürler

istanbuldan 10 Yıl Önce

bizler nelerle uğraşıyoruz şu gerze hastanesinin kurulduğu günden bu bu güne kadar nasıl çalıştı bir bakın. gelen doktorlar sanki stajını tamamlayıp gidiyor. neden ilçemizde tam kapasiteli hastane olmasın, neden başka hastanelere gitsin gerze halkı. yorumumları yazan arkadaşlar sanki hastanenin bu halinden memnunlar. ayrıca hastanenin sorunlarını dile getiren mustafa bey kendilerine teşekkür ederim.

HÜSEYİN BODUR 10 Yıl Önce

allah; rahmet eylesi̇n, geri̇de biraktiği ai̇le efradi ve tüm sevenleri̇ni̇n başi sağolsun..gerzeni̇n kaderi̇ bu olmamaliydi buna üzülmemek eldemi̇..adi devlet hastanesi̇ ve habere göre bi̇r uzman doktorumuz yokmuş..ne elem ne düşündürücü bi̇r vaka bu allahimmmmmm...hele, hele bu çağda olacak i̇şmi̇di̇r allahiniz aşkian bu hepi̇mi̇zi̇n başina gelebi̇lecek bi̇r hastaliktir..o halde bu bi̇zi̇m hakkimiz deği̇lmi̇di̇r..??????? ne var sanki̇ bu konuda uzaman bi̇r doktorun oraya atanmasi çokmu zor allah aşkina çokmu zor..???????????????

hüseyin imamoğlu.... 10 Yıl Önce

allah yerinde rahat uyutsun...seni özliyeceğiz çiçek kardeşim...

mehmet Aytur Yiğit 10 Yıl Önce

cok iyi bi abiydi allah rahmet eylesin okudla ilk yılım olması ragmen cok cana yakın birisiydi mekanı cennet olsun ailesene allah sabır versin .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.