Gerze gündem haber emlak

Gündoğdu Sert Konuştu

SON DAKİKA

AK Parti Gerze ilçe Başkanı Kadir Gündoğdu haber yorumları ve kendisi hakkında konuşulanları sert bir dille eleştirerek “Bunlar uydurma” dedi.

AK Parti Gerze ilçe Başkanı Kadir Gündoğdu hakkındaki iddialara yaptığı çalışmaları anlatarak yanıt verdi. İşte Gündoğdu’nun yanıtı:

- Benim boşa harcayacak bir saniyelik bile zamanım yok. Güzide ilçemiz Gerze için ne yapabiliriz, hangi hizmetleri getirebiliriz sorularının cevabı peşindeyim.

- Gerze Küçük Sanayi Sitesi yolu için girişimlerde bulunarak yolu yaptırarak hizmete sunduk.

- Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı devam eden Yavuz Selim Camii için ilgili bakanlıktan gerekli destekleri sağladık.

- Sinop Milletvekilimiz Mehmet Ersoy’u Gerze Balıkçı Kooperatif Başkanı Osman Başar ve kooperatif üyeleri ile İskele Çay Bahçesinde bir araya getirerek sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyerek yapılacakların takipçisi olduk. Bu konuda ilgili bakanımızın danışmanı sayın Cem Eryılmaz Nisan ayı içerisinde ilçemize gelecektir.

- Yıllardır atıl vaziyette bulunan ve ilçemiz merkezinde görüntü kirliliği yaratan eski tekel binasının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenevi olarak kullanılması için gereken tadilatın yapımına ödenek çıkartarak, ihale aşamasına getirdik.

- Derslik sayısı yetersiz olan Gerze Haşim ve Zehra Tarı İlk ve Ortaokulu bahçesinde sürdürülen ek binanın ödeneğini çıkartarak ihale aşamasına getirdik.

- İlçemize doğal gazın biran önce gelmesi için çalışmalara devam etmekteyiz.2013 yılı sonu itibarı ile ilçemiz doğal gaza kavuşacak.

- Liman mevkiinde öğretmen evi inşaatı olarak başlayan ve daha çevre sakinlerinin şikayeti üzerine durdurulan inşaatın yeniden gözden geçirilerek Gençlik ve Spor Kamp Eğitim Merkezi olarak açılması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.

- Nisan ayı içerisinde, ilçemizde diyaliz ünitesi kurulacak olup 112 acil servisinin acil hastalarımıza daha kısa sürede ulaşması için ilçe merkezinde bulunan Gerze Sağlık Merkezini hareket komuta merkezi haline getirilecek.

- Amaçlarımızdan birisi ise yetersiz kalan Gerze Devlet Hastanesini daha kapsamlı olarak yeni ve daha büyük bir binaya taşımak.

AK Parti Gerze İlçe başkanı Kadir Gündoğdu, “Yapacağımız çalışmaların takipçisi olup yeni projeler üreteceğiz” dedi. 

Yorumlar (17)

FARUK ŞAHİN 11 Yıl Önce

sayin başkanim yapmiş olduğunuz açiklamalar ve yapilan hizmetlere öncülük ettiğiniz için teşekkür ederim. bu açıklamaları daha sık yaparsanız hem vatandaşı bilgilendirmiş olup hemde karalama çalışmalarının önüne geçmiş olursunuz.zira garajda kendi uydurduğu yalana köşke çıkınca inanlar var.selam ve sevgi ile çalışmalarınızda başarılar dilerim.

GERZELİ 11 Yıl Önce

peki başkan ; o zaman osman başkan neden sayın suat kılıç a gidip bakandan gençlık spor merkezi olması doğrultusunda söz aldı resimleri de yayınland. peki sen bunun takipçisiydin neden osman bey böyle bir şey gereksimi duydu.ayrıca sen balıkçılarla toplantı yaptıktan sonra uzman mühendisler gelip rapor aldı bunu bakanlığa bildirip ödeneğinde çıkmasına rağmen nasıl durduruldu.ayrıca yazdıklarına bir bak sayın başkan hep yapılacak..yapılacak diyorsun,biten işleri yazsan olmaz mı,sen 10 yıldır iktidardasın allah aşkına yapma sayın başkan .gerzede hiç bir icraatınız yok.köstek bari olmayın. ayrıca iç işleri bakanlığı sizde belediyenin yaptığı ihaleleri de bir araştırt olur mu,

hüseyin çavdar 11 Yıl Önce

akp ilçe başkanımız kadir gündogdu ,gerze için çok çalışan bir arkadaşımız olarak kutluyorum.gerzeli hemşerilerimizin saglık,iş-yol,insani yönlerden devamlı olarak yanlarında olan bulunan bir arkadaşımızdır.

5757 11 Yıl Önce

syın başkan çalışmalarınız çok güzel bir gerzeli olarak yalnızca aklıma gelen sizler bunları ysparken uğraşırken belediye başkanı çalışmıyormu saygılar

barış 11 Yıl Önce

kadir başkan sanayinin içindeki yolu yapmak iktidarın işi zaten, yolun nasıl yapıldıgını biliyoruz taşeron firmanın üstlendiğini bilen biliyor ayrıca yeni cami inşaatı için cengiz inşaatın üstlendiğini biliyoruz böyle ucuz siyaset yapmayın çok komik oluyor,her taraf cami olsa ne olur insanlar halen cemaat liderlerinin parti liderlerinin etekleri öpüyorlar.

KENAN ÇAM 11 Yıl Önce

sayın başkan yapılan himetler ortada durmak yok yola devam yolun açık olsun

çamo 11 Yıl Önce

başkanım karlı köyünün yollarıyla ilgilenirseniz seviniriz saygılar

rıdvan 11 Yıl Önce

sayın başkanım calışmalarınıza devam .biliyosunuz meyve veren ağacı taşlarlar . sıkıntıta gerek yok.sanayi yolunu mütait yapmış camiyi mütehit yapmış falan oadamlardan o hizmeti ala bilmek önemli olan ekip olarak bu işi cokda güzel getiriyosunuz

Göbeğini Kaşıyan Adam! 11 Yıl Önce

sayın iktidar partisi ilçe başkanı; ilçemizde taş üstü taş koyanın başımızın üzerinde her zaman yeri var. ancak siyaset arenasında görünür olmak, kendini iyi anlatabilmek de önemli. sanayi sitesi yolunun asfaltlanmasında teşkilatınızın hizmetin lansmanında gösterdiği zafiyete yakinen şahit olduk. yaptıklarınızı bıkmadan, usanmadan, abartmadan anlatacaksınız. yetmez, iktidar partisinin ilçe teşkilatı öyle bir işe imza atmali ki, biz de "vay be" diyelim. mesela, hastane binası ihtiyacı. atıl geruze otelini hastaneye tahsis et, hastaneyi yurtkur a tahsis et, bildiğim kadarıyla geruze otelinin arkası tünel nedeniyle istimlak edilecekmiş, oradan belediyeye arsa tahsis ederek, belediyenin oraya bir huzurevi inşa etmesine imkan sağla. yani geruze otelin olduğu bölgeyi bir sağlık kompleksi haline getir. malum, ilçemizde yaşlı nüfüsu yaygın. alın size vay be dedirtecek çılgın bir proje. bu iş zorlu bir diploması gerektirir, siz de bunun için o koltukta oturmuyormusunuz? syg, gka

HÜSEYİN BODUR 11 Yıl Önce

kadir başkan daha gençlik yillarindan beri tanidiğim ve kendisine her konuda kefil olabileçek kadar dürüst,,efend, memletini ve memleketinin insanlarini seven ahlaki yönden ideal,,saygi ve sevgide kusur işlemeyecek kadarda ailevi terbiye almiş, bozulmamiş, bozulamamamiş ender şahsiyetlerden birisidir....onun siyasi kimliğinden yana hiç kimse yargilamasin ona kimsenin hakki yoktur..herkesin siyasi duruşu kendisini bağlar ancak ve ancak sevsenizde,,sevmesenizde saygı duymalısınız, insanlarınj bedenlerini yok edebiliriz ama siyasi görüş ve duruşlarını asla yok edemeyiz....zaten geriside teferruattır...ben başarılar diliyorum, bir esr verebiliyorsa verdiği eseri babasının evine getiren olmamaıştır o eser gerze ve gerze halkı içindir.... tıpkı belediye başkanı nasıl çalışıyor takdir topluyorsa arakasında bir eser bırakıyor demektir ha osaman başkanın başarısı,,,ha kadir başkanın başarısı ne var bunda şimdi ne fark var...saygılarımla...

GERZEL İ 11 Yıl Önce

akp li bir bayan yorumcu ismini açıklamaya bile gerek duymuyorum;burada küçük düşünenler diye bir kelime etti,farkındamısın hep sizi savunanlar sanırım küçük düşünenler.adam sanayi yolunu yaptı diyor.be arkadaşım doğuya yapılan yardımlara hizmetlere bir bakın siz nasıl insanlarsınız.memlekette genç kalmamış adamlar hizmet yaptık diyor.ne yaptınız diyoruz sanayi yolunu yaptık yurt yapacaz cami yapacaz spor merkezi yapacaz limanı uzatacaz oda belediyeyi kazanırsak diyorlar.bu kadar olur pes! birisi gelmiş huzur evi yap geruze yi hastane yap diyor,be kardeşim millet aç genç yok iş için imkanlar yaratmaları gerfekirken sen huzur evi diyorsun.huzur evi zaten iskele mevkii ye yapılıyor.haberin yok sanırım onuda cengiz inşaat yapıyor,yurt binası gibi camii gibi kadir başkanda çıkmış bunu bile açıklma gerği duymadan partim yapıyor diyor.bu cengiz inşaat sahibine saygısızlık değil mi? başkan

gerzeli 11 Yıl Önce

yapılan hizmetlerden 2 tane söylermisiniz meyva veren mı kömür veren agaç mı taşlanır

gerzeli 11 Yıl Önce

yapılacak,getireleç,taşınacak,kavuşacak yapılacak kaç senedir yapın bir şey yok ögretmen evi kac senedir oyle

Barış 11 Yıl Önce

mütahit firmaya verilen ihale karşılığı yapılıyor o yollar kime ne anlatmaya çalışıyorsunuz arkadaş ? insanlar 500 tl maaşla çalışıyor diyorum siz yol yaptı diyorsunuz yol olsa ne olur sanayi esnafının durumu ortada yola değil içinde para kazanmaya çalışan insanlara bakın,bu adamlardan alınan vergileri konuşalım isterseniz,hayata neyle bakıyorsunuz siz? 3 tane firma var durumları ortada çalışacak gençlerimizin durumu ortada,sokaklara bakın sürekli düşünen insanlar var herkezin bankalara borçları var ,yol yapılmış vs vs vs güldürmeyin adamı arkadaş lütfen,particilikle olmuyor bu işler yurtdaşı kim düşünüyor kim bizim için birşeyler yapıyor ona bakalım... neyse önümüzdeki seçimlerde halkımız ne yapacağını bilir , millete efendilik yoktur bu millete hizmet vardır,hizmet eden bu milletin efendisidir .

gerzeli 57 11 Yıl Önce

sayın gündoğdu ben sizin esnaflığınızıda bilirim eğer çalışıyorsun ki çalışıyorum diyorsun yaykıl köyünün herhangi bir mahallesine gir bakim o yollardan nasıl geçebileceksin o yollardan kaç kere siz büyük ! umut bağladığımız kişilere gidip geldik ama biçare lütfen pturduğunuz koltuğun hakkını verin

Hüseyin 11 Yıl Önce

gerze devlet hastanesinde doktor yok.adam hedefimiz daha büyük binaya taşımak diyor :d gelde gülme.

57 GERZE 11 Yıl Önce

aynı fikirdeyim arkadaşım.bir kez olsun osman başkana helal olsun demededi bunlar.....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.