Gerze gündem haber emlak

Sinop’ta Ki Operasyonun Ardından 1 Gözaltı Daha

SON DAKİKA

Sinop’ta başlatılan paralel devlet yapılanması operasyonu ile alakalı olarak Sinop Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Erzincan’da 1 kişi göz altına alındı

Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca FTÖ/PDY’ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda doküman ele geçirildi. 

Erzincan‘ın Tercan İlçesinin Mercan Beldesinde Tercan Sulh Ceza Hakimliğinin arama kararı ile Sinop Cumhuriyet Başsavcılığının 08 Şubat Pazartesi 2016 tarihi ve 2015/661 sayılı talimatı gereğince Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca FTÖ/PDY’ye yönelik Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak, Halkı Düşmanlığa Tahrik ve Teşvik, Terör Örgütünün Finansmanının Sağlamak” suçlarından operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan operasyon neticesinde; Ü.T isimli şahsın evinde yapılan aramada; 1 Adet Bilgisayar, 1 Adet Laptop, 1 Adet Notebook, 2 Adet Cep Telefonu, 1 Adet Flash Bellek, 1 Adet 4 GB Hafıza Kartı, 1 Adet 8 GB Hafıza Kartı, 1 Adet Not Kağıdı, 6 Adet Tebrik kağıdı, 21 Adet CD, 5 Adet DVD ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığının kararı doğrultusunda, şüpheli Ü.T. isimli şahıs Sinop Cumhuriyet Başsavcılığına götürülmek üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

Yorumlar (1)

vatandaş 8 Yıl Önce

paralle mücadeleye eyvAllah devam ama pkk lılar mecliste,kamuda çalışan teröristler hala aktif,onca şehit biz hala öncelik sirasini kariştiriyoruz yazik çok yazik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.