Gerze gündem haber emlak

Sizi dinliyoruz, görüşlerinizi önemsiyoruz.

YAŞAM

Gerze’nin bu Görüş Paylaşım Platformunda Gerze Halkına söz hakkı verildi.

Gerze’de yaşayan ya da Gerze dışında olup da, Gerzeliyim ve benimde söz hakkım var diyen tüm Gerzeliler Görüş Paylaşım Platformuna girerek istedikleri her konu ile ilgili görüşlerini, fikirlerini, olması istediklerini buradan iletebilecek.
FİKİRLERİNİZİ, YAZILARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDEN YAZABİLİR VE HERKESLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

Yorumlar (15)

leyla demir 13 Yıl Önce

sitenizin tartışma köşesine ihtiyacı vardı en azından biz okuyucuların vardı, teşekkür ederiz. haberlerinizde turizme ve gerzeye karşı oldukca yoğun ilgi var pekala sizin kadar da ilçedeki ve çevredeki gerze sevdalısıyım diye geçinenler var onlar ne yapıyor sayın biz okuyucular, o zaman çalışamadan gerze sevdalısı olunmaz. başarılar.

gerze sevdalısı 13 Yıl Önce

Saygıdeğer gerzeliler hepimiz gerzeli olarak seviniyoruz turim şehri diye plaj olmadan trurizim olmaz.Sayın osman başkan dereyeri yolgüzergahı dereyerinden geçiyo peki nerde denize girilecek.Sanayiden sonra yol güzergahı belörenden geçecekti ,ama senin ilçe başkanının(lokantasından) menfati ve ağalarının çıkarları için o güzelim sahili öldürdünüz .Turuzim için yapmış olduğunuz çalışmalarda boşa (göz boyama)demek .Osman başkan siz çalışkansınız ama birilerine menfaat sağlarsanız tarih sizden hesap sorar.Bu yazıyı okuyan arkadaşlarda yol dereyerinden geçmemesi için sizlerde yorum yazın lütfen.

bir bilen 13 Yıl Önce

bu yol yüzünden yıllardır birileri suçlanıyor. Asıl suçlulargeneldeyken yerel suçlu aranıyor. Yok benzinlikten yol geçsin diye, yok lokanta yolun yanında olsun diye vs vs. Arkadaşlar yol yapım çalışmaları esnasında maliyet hesabı yapılır. istimlak giderleri çok fazla olmasın diye mümkün olduğunca eski yol güzergahı takip edilir. Eğer öyle olmasaydı haritanın üzerine cetvel koyar dümdüz bir çizgi çekerdin. Kusura bakmayında o zaman o yol Gerze'den değil ta durağandan falan geçmesi gerekirdi. artık zaman yerel değil global düşünme zamanı...

fransız 13 Yıl Önce

Sayın birbilen arkadaş sen galiba benzincinin veya lokantacının arkadaşı veya akrabasısın anladığım kadarıyla,gerze sevdalısı yazının sahibi gerçekleri ortaya dökmüş sende bir bilen olarak yorum yapmışsın.Ama ben fransız değilim ,galiba siz fransızsınız .aşağıdaki yorum yazan arkadaşın söylediğini evirip cevirmişsin ama işin bilenine okutma Saygılar

gerzeli 13 Yıl Önce

Oto yol dediğin adam gibi olur.Birilerinin hatırı için eğilip bükülmez.Madem yolu şehir dışına çıkardınız sanayinin üstünden-yaykıla bağlansaydı yola benzerdi.Bir bilenin globalci anlayışıyla maliyet azaltılmak isteniyorsa eski yol takip edilecekse hiç olmazsa sanayinin önünden geçerek yamukluk giderilebilir. Yoksa belediye evlerinin üstünden sahile inecek yol YAMUK ve hatır yolu olacaktır...

bir bilen 13 Yıl Önce

birincisi adı geçen kişilerle akrabalığım yok ikincisi sanayinin oradan dümdüz geçin karşıya kaç tane bağ bahçe ev yok olacak o insanlara da yazık değil mi? üçüncüsü yeni boyabat yolunda anlamsız kaç tane viraj var. isteseler tepeyi indirebilirlerdi ama dere yatağını takip etmeye özen gösterildi niye sizce?

sevkardeş 13 Yıl Önce

Arkadadaş yani birbilen yani gulobalci arkadaş battıkca batıyorsun yorumlarınla birbilen değil anca diğer arkadaşların dediği fransız kaldın ders notun sıfır .dersine çalışda gel..

ggg 13 Yıl Önce

ne kadar çok bilen var burda termik olmasın nükleer olmasın baraj olmasın yollar olmasın eee mum ışığında sinopa geze geze gidin o zaman

ekrem arslan 13 Yıl Önce

Yolun önce yorumladığınız gibi geçtiğini zannediyordum ama sonradan en doğru budur dedim. Niçin mi? Gerzenin içme suyu nereden geliyor bilirmisiniz?Karaca suyun çıktığı yer sarımsak çayı havzası. Yol şayet yukardan geçseydi suyun yolu değişir belki de kaçardı gerse susuz kalabilirdi. Tabi uzmanlar daha iyi bilir ama bence bu da etken olmuştur sanırım.

derya 13 Yıl Önce

onur giyim ah alıyorsunuz hak yiyorsunuz gerzeliler uyanın artık ya uyanın ..

.......HÜSEYİN BODUR.......... 13 Yıl Önce

karadeniz sahil yolunun ;şU töngelsokağı MAHHALLESİNİN OLDUĞU YERE BİR GİDİN BAKIN allah AŞKINA BİR KİŞİ DAHİ BURASI İYİ OLMUŞ DERSE BEN KENDİMİ AHMAK, AKILSIZ VE DELİ İLAN EDECEĞİM...Bir balıkcı mahallesine, yıllarca milletin denize girdiği, piknik yaptığı bir yeri nasıl katletmek lazım diye günlerce düşünseniz ancak bu kadar baarılı olabilirsiniz...YOL ; köyü tam sıfır almış sanki alaboruzs sac tıaraşında ve faullerin alınması gibi....Deniz diye bir şey kalmamış deniz 20, 25 metre ileriye kaymış elin oğlu viyadük yapacağına doldurmuş denizi taşla, kakayyla...şimsi yoldan geçilecek, araba carparsa bilemem,,ama deniz sığ değil İlk adım attığınız yerin derinliği enaz 15 metre, bebekleriniz veya çoçuklarınız b nasıl girecek,i,nerede oturacaksınız..??*.Töngelsokağının 3 km ötesinde sanki töngelsokaklılarla alay edilrmişcesine 3 dahliz acılmış...allah bu yoldan aldığınız para kefen paranız olsun....hakkımı helal etmiyorum,ALLAH bunun acısını sizlerden sebeb olanlardan cıkartacakt

..............HÜSEYİN BODUR....... 13 Yıl Önce

Acacab bunu bu yolun palanını, prıjesini yapanlar veya yetkilileri hiç mi okumaz hiçmi ALLAH dan korkmaz ne sanıyorlar onlar kendilerini sizler ilahmısınız,,,yokmu sizlereden başka büyük varrrr, varrrrr merak etmeyin hiçççççç evmez cenabı ALLAH hiç evmezzzzzz....Eğer bu TÖNGELSOKAKLIların ve o boşu boşuna acımadan gaddarca kestiğiniz o ağaçların lanetini gün olur yaşamazsanız ALLAH beni sürüm, sürüm süründürsün...Kazandığınız paranın hayrını görmeyecek, götremiyeceksiniz bunu iyi belleyin...Bu ALLAHın yarattığı doğayı ey ALLAHım s ( haşa9 biz en iyisini biliriz ağaçda neymiş, ormanda, denizde balıkta, denize girmek, piknik yapmakda neymiş ben bu doğayı istediğim gibi yapacağım anmalımınada gelmezmi...yapın bakalım ya sizden çıkar bu milletin ahı yada geleçek nesillerinizden , çokmu gördünüz töngelsokağının 3 , 4 km ilerisine yaptığınız iki tane dehlizi haaa çokmu gördünüz, farehladınızmı..????? yataklarınızda rahatmısınız..???? YATIN BAKALIM NEREYE KADARRRRRRRRRRRRRR..

HÜSEYİN BODUR 9 Yıl Önce

bu güzel bi̇r düşünce...eğer yorumlarda bulunanlarin eti̇k olarak i̇si̇m ve soy i̇si̇mleri̇ni̇ yazma zarureti̇ni̇de şart koşarsaniz hedefi̇ne ulaşacağina emi̇ni̇m....bunun dişinda bi̇r yorum köşesi̇ olacaksa hi̇ç boşuna zahmet etmeyi̇n deri̇m..beni̇m şahsi̇ görüşüm bu meyandadir...ayrica;;;;ki̇şleri̇n yazdiklari yorumlar karşisindaki̇ bi̇r ki̇şi̇ni̇n ne konumda olursa olsun oan hakaret etmeden,kötü szöler söykenmden yorum yazamsinada en gel olnumayacaği garanti̇si̇de varsa herkes buna ri̇ayet ederek her türlü düşünce ve görşüünü,temenni̇ ve di̇leleri̇ni̇ yazmali ve o yazdiklari si̇temni̇zde sansürden geçi̇ri̇lmeden keşi̇sel ve si̇yasi̇ görüş gözeti̇lmemeksi̇zi̇n yayinlanmalidir...ben bundan adim kadar emi̇ni̇n ama yi̇nede bi̇r hatirlatayim dedi̇m..ned eolsa eski̇ gazte muabi̇rleri̇nden bi̇ri̇si̇yi̇m..i̇ddi̇alara cevap verenlerde ayni medeni̇ ölçüler i̇çi̇nde muhatabina ulaşmali ve bunu herkesde okumali,bi̇lgi̇ sahi̇bi̇ olmalidir..başarilar di̇li̇yorum,hayiorli olsun di̇yorum...!

HÜSEYİN BODUR 8 Yıl Önce

üç g li rumuzlu kardeşim;;termikde istiyorsun, nükleer santralde...eğer lazimsa al senin olsun..tepee,tepe kullan....sizin aile bireylerinden kanser yüzünden hiç kaybettiğiniz biri oldumu..?????olduysa kimdir ve lakabi nedir..? olmuşsa Allah rahme teylesin...kanser dnilince aklliniza ne geliyor..??????? bu kanser hastaliğini tetikleyen nedir.??????? çernobili hiç duydunuzmu..? karadeniz bölgesi bir bedel ödedyen bölge ..bu bedeli yine karadenizin davletine bağli, milletine bağli halkimi ödemeye devam etsin sityorsunuz..? yol;;öyle olmuş, böyle olmuş olmuş bitmiş bir kere Allah hayirli etsin..hatalar yokmudur elbette vardir.. töngelsokağina vşiyadük yapilacak deniz kurtarilacakti ..ama olmadi...eğer halk medeni tepkisini,yikmadan kirmadan yapabilseydi bunlarin her biri adam gibi yapilirdi...biraz geç kalmadikmi sizce..???????mahkeme bitmiş,temyizden gelmiş bizller hala ayni yerdeyiz....saygilarimla....

HÜSEYİN BODUR 7 Yıl Önce

böyle bir köşede herkesin bazı konuları dile getirimesini düşümnmeniz güzel bir karar..ama iş hüseyin bodurun gerze beldiye başkanı sayın osman belovacıklıyla ilgili eleştri,intizar ve tenkidtleri içeren yorumuma geldiğinde yoksunuz..bu bir çelişki değilmidir..biliyorum bu yorumuda yayınlamayacaksınız,zama bari bu hüseyin abiğim gerçektende bu konuda bana neden gönül koydu,niye intizar ediyor bir gecede yastığa başını koyduğun zaman ne olur kendini yargılarmısın..çok kalbim kırıldı sana mustafam çokkkkkkkkkkkk...bu yaşda kalemini satmanına,veya kiraya vermenize Allah bir hakkı adıan çok gahirlendim,içtenlikkle ve bütün samimiyetimle söylüyorum..bak bunu unutmayasın ;;;eğer bir dost gereçk dost ve büyükse hele,hele sen çocukkken bu mwsleği icra etmiş bir büyüğünse onun dediklerini dinle...ama onun dediğini hemen yap demiyorum..akliselim dinle,değerlendir,kılı,kırk yar yine ama ne olur saygıda kusur eyleme ve en önmlisi açık verme.elime koz verdin.!!!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.